Άβολη στιγμή στον «Εκατομμυριούχο» Κάλεσε τη γυναίκα του για βοήθεια και απάντησε… άντρας

Ένας μυστηριώδης άνδρας σήκωσε το τηλέφωνο

Μία πολύ άβολη στιγμή καταγράφηκε από τις κάμερες στο βρετανικό τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» τη στιγμή που ένας παίκτης χρειάστηκε τη βοήθεια του τηλεφώνου προκειμένου να απαντήσει σε μία ερώτηση. Ο άνδρας συμμετείχε στο σόου το 2020 και όταν αποφάσισε να καλέσει τη σύζυγό του, ένας μυστηριώδης άνδρας σήκωσε το τηλέφωνο.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Jeremy Clarkson, του έθεσε μία δύσκολη ερώτηση για το ποιες ημέρες είναι μέρος του Σαββατοκύριακου στη Γερμανία και ο διαγωνιζόμενος μπερδεύτηκε με τις προτεινόμενες απαντήσεις που του δόθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun».

 

Η άβολη κλήση

Τότε είπε: «Η θεία της γυναίκας μου ζει στη Γερμανία πάνω από 50 χρόνια, η γυναίκα μου έχει πάει μερικές φορές εκεί. Η σύζυγός μου, η οποία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές θα ήταν πιθανώς στο ακροατήριο, είναι στο σπίτι ως ένας από τους φίλους μου στο τηλέφωνο».

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον έδωσε το πράσινο φως για να τηλεφωνήσει στην Ελίζαμπεθ, αλλά ήταν μια ανδρική φωνή αυτή που απάντησε όταν ο JP κάλεσε στο σπίτι.

 

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αποφορτίσει την αμήχανη ένταση αστειευόμενος: «Αυτός ήταν ένας άλλος άνδρας που μόλις απάντησε στο τηλέφωνό σας, χαλαρώστε, χαλαρώστε, μπορεί να είναι εντελώς αθώος».

Μόλις το σήκωσε η σύζυγος, ο παρουσιαστής ανακάτεψε την κατάσταση ρωτώντας: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχεις κάποιον εκεί μαζί σου;».

Για την ιστορία, ο παίκτης κατάφερε να αποχωρήσει από τον «Εκατομμυριούχο» με 64.000 λίρες.

 

 

 

[ΠΗΓΗ]

 

Close Float
Σοκολάτα 102,4