Αυτό το χρώμα μαλλιών ζητάνε πολλές φέτος το καλοκαίρι

Κι όμως δεν είναι το ξανθό

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ

 

Το καλοκαίρι μπορεί να είσαι από εκείνες που κλείνουν ραντεβού στο κομμωτήριο για ανανέωση πριν τις διακοπές. Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, υπάρχει ένα χρώμα που είναι δημοφιλές.

 

Αυτό το χρώμα μαλλιών ζητάνε πολλές φέτος το Καλοκαίρι

Οι κομμωτές σε όον τον κόσμο, παρατήρησαν ότι φέτος δεν ήταν η χρονιά του ξανθού. Υπάρχει ένα χρώμα που ζητούν πολλές όλο το 2023 και αυτό δεν είναι άλλο από το cool brunette. Κι όμως, το καστανό έχει ανέβει πολύ και αρκετές με ξανθά μαλλιά το έχουν κάνει.

 

Ένας από τους λόγους είναι η ευελιξία της βαθιάς σοκολατί απόχρωσης, η εύκολη φροντίδα και η χαμηλή συντήρηση. Επιπλέον, αρκετές celebrities το έχουν επιλέξει. Μάλιστα, ακόμα και κάποιες που είχαν βάψει ξανθά τα μαλλιά τους επέστρεψαν στο καστανό.

 

 

Το Cool brunette λέγεται ότι είναι το τέλειο hairlook για όσες έχουν φυσικά σκούρα μαλλιά που θέλουν να αποφύγουν τη φθορά του χρώματος, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να τα αλλάξουν για το καλοκαίρι. Η χαμηλή του συντήρηση το έχει κάνει πάρα πολύ δημοφιλές. Επιπλέον, δίνει έμφαση στη λάμψη της τρίχας και είναι ιδανικό για όλες. Αρκεί να συζητήσεις με τον κομμωτή σου και να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει.

 

 

 

Μπορείς να δεις τι έχουν επιλέξει οι αγαπημένες σου celebrities και να δείξεις μερικές φωτογραφίες για να εξηγήσεις τι είναι αυτό που προτιμάς.

 

 

 

[ΠΗΓΗ]

Close Float
Σοκολάτα 102,4