Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου εν ώρα πτήσης

«Είχε ήδη κατεβάσει τον μηχανισμό ασφαλείας και είχε βάλει τα δύο χέρια του στον μοχλό»

 

Ένας επιβάτης αεροσκάφους της American Airlines επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της ώρα της πτήσης προκαλώντας πανικό στον αέρα. American Airlines: Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου εν ώρα πτήσης (vid)

Όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ το περιστατικό συνέβη σε αεροσκάφος της American Airlines με προορισμό το Σικάγο, το οποίο μετά από όσα έγιναν υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Νέου Μεξικό, από όπου και είχε απογειωθεί. Σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, διακρίνονται άλλοι επιβάτες να προσπαθούν να εμποδίσουν τον άνδρα να ανοίξει μία από τις πόρτες εξόδου.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από την πόλη Αλμπουκέρκη και πετούσε σε υψόμετρο σχεδόν 8.000 μέτρων πριν αλλάξει πορεία, σύμφωνα με τα δεδομένα παρακολούθησης των πτήσεων. «Η πτήση 1219 της American Airlines επέστρεψε χωρίς πρόβλημα στο διεθνές αεροδρόμιο Sunport του Αλμπουκέρκη, στο Νέο Μεξικό, γύρω στις 14.40 τοπική ώρα, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, αφότου το πλήρωμα ενημέρωσε για μια αναταραχή που προκάλεσε ένας επιβάτης. Η FAA πραγματοποιεί έρευνα», ανέφερε στον ιστότοπό της η Αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA), χωρίς ωστόσο να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.

 

Close Float
Σοκολάτα 102,4