Εστιατόριο προσφέρει δωρεάν μπουκάλι κρασί σε όσους δεν αγγίξουν το κινητό τους

Δύσκολη η αποστολή αλλά το βραβείο αξίζει τον κόπο!

 

Μία δύσκολη –αν λάβουμε υπόψη μας τις έρευνες– πρόκληση βάζει ιταλικό εστιατόριο στους πελάτες του. Καλεί τον κόσμο να αποτοξινωθεί από την τεχνολογία και να αφήσει τα κινητά τηλέφωνα στη διάρκεια του γεύματος. Κι ως έπαθλο προσφέρει δωρεάν μπουκάλι κρασί (not bad at all)!

Ο Άντζελο Λέλα, ιδιοκτήτης του Al Condominio, εστιατορίου που άνοιξε τον Μάρτιο στη Βερόνα, δήλωσε ότι ο στόχος είναι να ενθαρρύνει τους πελάτες να συνομιλούν μεταξύ τους αντί να είναι απορροφημένοι στα τηλέφωνά τους.

«Θέλαμε να ανοίξουμε ένα εστιατόριο που να διαφέρει από τα άλλα», δήλωσε.

«Έτσι επιλέξαμε με αυτή τη μορφή. Οι πελάτες μπορούν να αφήσουν πίσω την τεχνολογία, ενώ απολαμβάνουν μια ευχάριστη στιγμή μαζί. Η τεχνολογία γίνεται πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να κοιτάτε το τηλέφωνό σας κάθε πέντε δευτερόλεπτα, αλλά για πολλούς ανθρώπους είναι σαν ναρκωτικό. Έχουν όμως την ευκαιρία να την αφήσουν στην άκρη και να πιουν καλό κρασί» πρόσθεσε.

 

https://mix931.iheart.com/featured/the-morning-show-with-zito/content/2024-04-17-italy-restaurant-gives-away-bottle-of-wine-if-customer-hands-phone-over/?Pname=local_social&Keyid=socialflow&Sc=editorial

 

 

Πώς όμως οι πελάτες δεν θα έχουν καμία απολύτως επαφή με το κινητό τους; Το κινητό τους τηλέφωνο θα μπορεί τοποθετηθεί, εάν το επιθυμούν, σε ένα ειδικό κουτί, το οποίο θα μείνει κλειδωμένο στην είσοδο. Στη συνέχεια, θα δείξουν το κλειδί στον σερβιτόρο κι εκείνος θα τους σερβίρει το μπουκάλι κρασί.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να γράψουν μια κριτική για το γεύμα τους, την οποία θα αφήσουν στο κουτί.

Σε όσους μάλιστα γράψουν την πιο θετική κριτική, θα τους προσφερθεί ένα γεύμα δωρεάν στην επόμενη επίσκεψή τους.

Ένα εισιτήριο για Βερόνα δεν θα ήταν άσχημο εδώ που τα λέμε…

 

 

 

[ΠΗΓΗ]

 

Close Float
Σοκολάτα 102,4