Καίτη Γαρμπή & Αναστάσιος Ράμμος – «Ευαισθησίες»

Το θρυλικό της hit σ’ ένα μοναδικό ντουέτο!
Μουσική – Στίχοι: Φοίβος

 

Οι «Ευαισθησίες», μία από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή με την υπογραφή του Φοίβου, έρχονται ξανά στο προσκήνιο μέσα από ένα μοναδικό ντουέτο με τον Αναστάσιο Ράμμο, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Αναστάσιος Ράμμος ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και παρουσιάζουν τις «Ευαισθησίες», παρασύροντάς μας με την εξαιρετική χημεία τους. Τη νέα ενορχήστρωση και παραγωγή έκαναν οι Arcade.

Οι «Ευαισθησίες» κυκλοφόρησαν πρώτη φορά το 1997, στο ομότιτλο album της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο εμπορικές δισκογραφικές δουλειές των ‘90s. Το τραγούδι έκανε το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό airplay εκείνης της χρονιάς και αναδείχθηκε «τραγούδι της χρονιάς» στα μουσικά βραβεία Ποπ Κορν του 1998, ενώ παραμένει μία από τις πολυαγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή.

 

Το ντουέτο «Ευαισθησίες» δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με άνδρες συναδέλφους της. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά, «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο, «Όλα Στα Καταλογίζω» με τον Θοδωρή Φέρρη και «Χαμένα» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay, φτάνοντας ακόμα και στο no1 των μεταδόσεων.

 

Close Float
Σοκολάτα 102,4