Καίτη Γαρμπή & Κωνσταντίνος Αργυρός – «Χαμένα»

Η Καίτη Γαρμπή συναντά μουσικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μας χαρίζουν ένα ντουέτο κορυφής, μία επανεκτέλεση – έκπληξη της μεγάλης επιτυχίας «Χαμένα».

Το «Χαμένα», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1996, στον 4πλα πλατινένιο δίσκο «Αρχίζω Πόλεμο» κι είναι μία από τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή, αλλά κι ένα χασάπικο που έχει αφήσει το δικό του στίγμα την ελληνική μουσική σκηνή.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζουν το «Χαμένα» με τις εξαιρετικές φωνές τους, σ’ ένα μοναδικό ντουέτο και κλέβουν τις εντυπώσεις! Το ντουέτο αποκαλύφθηκε από τους δύο καλλιτέχνες πρώτη φορά στο Panik Concert 2023 by opaponline σε μία jazz version κι απέσπασε αμέσως κολακευτικά σχόλια, ενώ για τα ραδιόφωνα διατίθεται σε πιο λαϊκη εκδοχή.

Το ντουέτο «Χαμένα» δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά, «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο και «Όλα Στα Καταλογίζω» με τον Θοδωρή Φέρρη, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay.

Close Float
Σοκολάτα 102,4