Κατερίνα Λιόλιου – «Μη Ρωτάς Τους Άλλους»

Η Κατερίνα Λιόλιου φέρνει στο σήμερα το «Μη ρωτάς τους άλλους», ερμηνεύοντας με τον μοναδικό της τρόπο το τραγούδι που έγραψε ο Αντώνης Βαρδής για τον Γιάννη Πάριο πριν από 21 χρόνια.

Συνεχίζοντας τα ξεχωριστά κι επιτυχημένα δισκογραφικά της βήματα, η ταλαντούχα και εντυπωσιακή τραγουδίστρια «μαγεύει» με την τρυφερή της ερμηνεία στο «Μη ρωτάς τους άλλους», ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια.

Το τραγούδι, σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, κυκλοφόρησε το 2001, στον δίσκο «Άλλη Μια Φορά» του Γιάννη Πάριου. Η Κατερίνα Λιόλιου το έφερε ξανά στο προσκήνιο, ερμηνεύοντάς το σε μία unplugged version, στην εκπομπή «Mega Star», πριν από λίγους μήνες και το video από την εκπομπή έγινε viral, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes και αποθεωτικά σχόλια.

Το «Μη ρωτάς τους άλλους» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ σύντομα θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα μοναδικό music video που θα «ανέβει» στο κανάλι της Κατερίνας Λιόλιου στο YouTube.

Close Float
Σοκολάτα 102,4