Νύφη ξε‑κάλεσε φίλη της από τον γάμο γιατί παραήταν ωραία με το φόρεμα που εκείνη της διάλεξε

Νύφη ξε‑κάλεσε φίλη της από τον γάμο γιατί παραήταν ωραία με το φόρεμα που εκείνη της διάλεξε

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
29/12/2021 | 00:08

Και όμως, το γεγονός συνέβη όντως

Παρόλο που ο γάμος δεν είναι πλέον κοινωνική απαίτηση, οι άνθρωποι που αποφασίζουν να κάνουν αυτήν την τελετή, περνούν μήνες προετοιμάζοντας το γεγονός. Αυτό βέβαια είναι κάτι απολύτως λογικό – γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Μια περίσταση όπου δύο άτομα γίνονται ένα, πρέπει να είναι μια ξεχωριστή μέρα για να θυμάστε.

Είτε ο γάμος είναι ένα σημαντικό μέρος της κουλτούρας ή της θρησκείας κάποιου, όπου ο εορτασμός μπορεί να διαρκέσει για εβδομάδες, είτε γίνεται καθαρά για να αφήσουν τη νύφη και τον γαμπρό να ζήσουν τη μαγική τους μέρα, οι γάμοι έχουν έναν εξαιρετικά πολύτιμο και παγκόσμιο σκοπό αυτών των υποσχέσεων, που θα σφραγίσει για πάντα την αγάπη των ανθρώπων.

Ωστόσο, μερικές φορές, αντί να επικεντρωθούν στην εν λόγω αγάπη και στην πραγματική σημασία της ημέρας, οι άνθρωποι επικεντρώνονται σε ασήμαντα πράγματα.

Η ιστορία μιας γυναίκας με το όνομα Alena, ταιριάζει απόλυτα στην παραπάνω παρατήρηση, καθώς μοιράστηκε την απίστευτη ιστορία της για το πώς μια από τις πιο στενές της φίλες, αποφάσισε να την αποκλείσει από τον γάμο της καθαρά λόγω της εμφάνισής της.

Το βίντεο στο TikTok που δημοσίευσε η Alena, έγινε viral με περισσότερες από 7.000.000 προβολές και έλαβε 10.000 σχόλια, στα οποία οι άνθρωποι εξέφρασαν τις απόψεις τους και επίσης συζήτησαν για αυτήν την μάλλον γελοία φάση.

 

https://www.instagram.com/p/CXjxmn6oxBn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

Η Alena, ένα μοντέλο από την Γερμανία, αποφάσισε να μοιραστεί μέσω του TikTok το αναστατωτικό περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε αυτήν και σε μια από τις παλαιότερες φίλες της, που επρόκειτο να παντρευτεί. Με την ημερομηνία του γάμου να έχει ήδη επιλεγεί και την προετοιμασία της τελετής να πλησιάζει στο τέλος της, η ίδια ήταν ενθουσιασμένη που ήταν παρούσα και θα στηρίξει επιτέλους τη φίλη της στη μαγική της μέρα.

@alenayildiz

… #fy #fyp #foryoupage #viral
♬ оригинальный звук – делирий.

 

Η μέλλουσα σύζυγος δε, αποφάσισε να τα κανονίσει κυριολεκτικά όλα και μάλιστα επέλεξε προσωπικά το φόρεμα για την Alena. Ωστόσο, λίγο πριν από το γάμο, η γυναίκα έλαβε μερικά συγκλονιστικά νέα για το ότι τελικά δεν ήταν προσκεκλημένη στο ευτυχές γεγονός, καθώς κατέληξε να δείχνει κουκλάρα με το φόρεμα που η ίδια της η φίλη διάλεξε για αυτήν.

Το επίπεδο του παραλογισμού της κατάστασης όπου ένας στενός φίλος επιλέγει να αποκλείσει κάποιον ακριβώς πριν από τον γάμο του, καθαρά επειδή είναι δυνητικά ωραιότερος, είναι αρκετά δυσάρεστο. Αλλά η κατανόηση ότι αυτό συνέβη λόγω ενός ρούχου που επέλεξε η ίδια η νύφη, είναι ακραίο.

Ωστόσο, παρά αυτή την όλη ανοησία, η Alena δεν άφησε την αναποδιά αυτή να την πτοήσει και κατέληξε να τραβήξει μερικές υπέροχες φωτογραφίες φορώντας αυτό το όμορφο φόρεμα με παγιέτες.

 

https://www.instagram.com/p/CXZLNWoDTc5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

Η τοξική γαμήλια κουλτούρα είναι αναμφισβήτητη. Οι άνθρωποι θέλουν όλα να είναι ανθυγιεινά τέλεια, κάτι που αφαιρεί όλη τη γοητεία της στιγμής. Η μέρα που υποτίθεται ότι ήταν ξεχωριστή δεν είναι πια τόσο ιδιαίτερη, καθώς οι άνθρωποι επιλέγουν να εστιάσουν την προσοχή τους στα οπτικά και υλιστικά μέρη. Και αυτού του είδους η νοοτροπία συχνά οδηγεί σε περιττά προβλήματα, όπου οι άνθρωποι δεν μπορούν να απολαύσουν και να γιορτάσουν αληθινά την αγάπη τους.

Δυστυχώς, αυτό ακριβώς φαινόταν να συνέβη και στην ιστορία της Alena, καθώς η φίλη της αποφάσισε να αφήσειστην άκρη την αγάπη τους και να επικεντρωθεί σε εντελώς άσχετα πράγματα, που τις οδήγησαν σε αυτήν την άχρηστη σύγκρουση.

Close Float
Σοκολάτα 102,4