Προέβλεψαν οι Simpsons το μέλλον του Έλον Μασκ; Ο… χρησμός για τον δισεκατομμυριούχο

Αίσθηση προκάλεσε το τελευταίο επεισόδιο των Simpsons, καθώς φαίνεται να σκιαγραφεί ένα μάλλον δυσοίωνο μέλλον για τον Έλον Μασκ.

Το επεισόδιο «Thirst Trap: A Corporate Love Story», προβλήθηκε την Κυριακή και θέλει τον κύριο Μπερνς, να ερωτεύεται μια νεαρή Διευθύνουσα Σύμβουλο, την Περσεφόνη και να της αγοράζει το Twitter για τα γενέθλια της.

Όταν η νεαρή των κοιτά απορημένη της άπαντα ότι αγόρασε την πλατφόρμα σε «τιμή ευκαιρίας» επειδή «ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έπρεπε να την πουλήσει, γιατί ο πύραυλος του που θα πήγαινε στον Άρη συνετρίβη στον διεθνή διαστημικό σταθμό».

Ο κύριος Μπερνς επενδύει στην εταιρεία της Περσεφόνης, η οποία υποτίθεται ότι μετατρέπει το αλμυρό νερό σε πόσιμο, και καλεί τους πλουσιότερους φίλους του να επενδύσουν επίσης σε αυτή, ωστόσο αποδεικνύεται ότι η νεαρή είναι απατεώνισσα.

Το όνομά του Έλον Μασκ δεν αναφέρεται στο επεισόδιο, ωστόσο, είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης του X και η άλλη εταιρεία του η Space X θέλει να στείλει πυραύλους στον Άρη. Οι θαυμαστές της σειράς σχολιάζουν ότι το επεισόδιο μπορεί να περιλαμβάνει μια προφητεία για το μέλλον του.

Σημειώνεται ότι ο δισεκατομμυριούχος έκανε μια guest εμφάνιση στους Simpsons το 2015 στο επεισόδιο που ονομάζεται «The Musk Who Fell to Earth».

 

 

[ΠΗΓΗ]

Close Float
Σοκολάτα 102,4