Σέρρες: Διάθεση κλιματιζόμενων αιθουσών λόγω καύσωνα

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών με την έλευση του καύσωνα «ΚΛΕΩΝ» ο Δήμος Σερρών και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι επιπτώσεις από αύριο την Τετάρτη 12/07, ενημερώνει τους πολίτες ότι θα είναι διαθέσιμες οι κλιματιζόμενες αίθουσες:

 

1) Της Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου (οδός Βενιζέλου αρ.139) όλες τις ημέρες της εβδομάδας για όλους/ες από ώρα 7.00 το πρωί μέχρι και 22:00 το βράδυ.

2) Η αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΕΔΗΣ (οδός Εθν. Αντίστασης αρ. 34) από ώρα 7.00 π.μ. μέχρι και 15.00 μ.μ.

3) Η αίθουσα του Α΄ ΚΑΠΗ Σερρών, Πάρκο Fosses, (οδός Αγίας Σοφίας) από 7.00 π.μ. μέχρι 15.00 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή)

4) Ο χώρος του φουαγιέ του Κινηματοθέατρου “Αστέρια” ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών (οδός Περιστέρη Κωστοπούλου) καθημερινά από 7.00 π.μ. μέχρι 15.00 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή) και

5) οι αίθουσες των Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.

 

 

Στην διάθεση των πολιτών η κλιματιζόμενη αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Π.Ε Σερρών

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ε Σερρών εν όψει του επικείμενου κύματος καύσωνα που θα σημειωθεί τις επόμενες ημέρες, από αύριο Τετάρτη έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου η κλιματιζόμενη αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, θα είναι στη διάθεση των πολιτών.

 

Ενόψει καύσωνα στη διάθεση του κοινού κλιματιζόμενη αίθουσα στο Επιμελητήριο Σερρών

Η κλιματιζόμενη αίθουσα «Δημήτριος Αναστασιάδης», στον 2ο όροφο του Επιμελητηριακού Μεγάρου (Π. Κωστοπούλου 2) διατίθεται για τους Σερραίους ενόψει του κύματος καύσωνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕΣ, η αίθουσα θα παραμένει ανοιχτή όσο θα διαρκέσει ο καύσωνας, τις μέρες και ώρες λειτουργίας του Επιμελητήριου από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

 

 

 

[ΠΗΓΗ]

Close Float
Σοκολάτα 102,4