ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 9 έως 15 Ιουλίου 2022

 

 

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ!

Έχουμε Πανσέληνο αυτήν την εβδομάδα, που πραγματοποιείται στις 13/7 στον Αιγόκερω. Θα επηρεάσει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, ιδιαίτερα αυτούς που είναι γεννημένοι στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου. Η ισχυρή παρουσία του Πλούτωνα πάνω στην Πανσέληνο δίνει ένα “βάρος” στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Η καχυποψία, η ανάγκη ελέγχου ή ο φόβος μπορούν να επικρατήσουν. Από την άλλη, αν ξεριζώσουμε τις προσκολλήσεις, η ριζική αλλαγή θα λειτουργήσει αναγεννητικά! Το ακριβές τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο, αφήνει περιθώρια διαχείρισης κάθε κατάστασης, δια μέσου της επικοινωνίας, των έξυπνων και διπλωματικών ελιγμών, με πλήρη όμως αίσθηση ευθυνών ή προτεραιοτήτων. Βέβαια το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει μέσω της αποπροσανατολιστικής παρεμβολής κάποιου συναισθηματικού παράγοντα είτε προς όφελός μας είτε προς όφελος των άλλων. Σημαντική η παρουσία του Άρη από τον Ταύρο που συγκρατεί την επαφή με την πραγματικότητα και επικεντρώνεται σε ό, τι μπορεί να αποβεί πρακτικό και χρήσιμο.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Η μεγάλη κινητικότητα οι πολλές επαφές που κάνετε για να προωθήσετε τη δουλειά σας και τα θέματα που σας απασχολούν “τρώνε το χρόνο σας”. Κάποιοι σας υπόσχονται τον “ουρανό με τα άστρα” και αφήνουν υπονοούμενα ότι έχουν ιδιαίτερες ικανότητες και διασυνδέσεις που θα χρησιμοποιήσουν για χάρη σας. Αρχικά ενθουσιάζεστε. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 13/7 ωστόσο μαθαίνετε πληροφορίες που σας προσγειώνουν και αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή που να δίνεται τσάμπα και τίποτα που να μην έχει κάποια αιτία, ακόμα και αν δεν μπορούμε να τη δούμε.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Παλινδρομείτε ανάμεσα σε ακραίες αντιθέσεις στον τρόπο που σκέπτεστε. Από τη μία είστε έτοιμοι να πιστέψετε τα πάντα και δείχνετε ιδιαίτερη αισιοδοξία. Από την άλλη, γίνεστε καχύποπτοι ή περνάτε γρήγορα στην απαισιοδοξία. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν προσπαθείτε να ανακαλύψετε “πατέντες” για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Βρίσκετε ευφάνταστους τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα, αλλά γρήγορα διαπιστώνετε ότι δεν είναι και τόσο εύκολα εφαρμόσιμοι. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 13/7 επανέρχεστε στη λογική της ….σταθερότητας και ψάχνετε να δείτε πώς και από πού θα περικόψετε τα περιττά έξοδά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία στις 9/7 τονίζει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας. Υιοθετείτε τρόπους προβολής του εαυτού σας και της δουλειάς σας που επικεντρώνονται σε μια εικόνα που δεν είναι απολύτως αληθινή, αλλά πιστεύετε ότι μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή στους άλλους. Μερικές φορές το “κόλπο” πετυχαίνει, αλλά με την Πανσέληνο στις 13/7 αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Υπάρχουν εμπόδια που εμφανίζονται, πιθανότατα από ανθρώπους που είναι ψηλότερα από σας ή από το ίδιο το “σύστημα” στο οποίο κινείστε επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα δεν θα λείψουν…

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Επιβεβαιώνετε την Αριστοτέλεια ρήση, ότι ο άνθρωπος είναι πολιτικό ον καθώς είσαστε σε φάση που έχετε δώσει το βάρος στις κοινωνικές σας επαφές, όχι τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο μέσα από διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Εκεί έχετε απλώσει τα δίχτυα σας αναμένοντας οφέλη σε βάθος χρόνου. Οι σχέσεις όμως με τους “κολλητούς” ή τις σημαντικούς κοντινούς ανθρώπους σας, δεν είναι πολύ ξεκάθαρες και κρύβουν παρανοήσεις και απογοητεύσεις. Στις 13/7 με την Πανσέληνο απέναντί σας θα ειπωθούν και κάποιες δύσκολες ή πικρές αλήθειες που -όμως- θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα στον επαγγελματικό σας χώρο. Να φέρετε σε πέρας τις δικές σας δουλειές αλλά και να αναλάβετε τις δουλειές των άλλων! Έχετε βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας, σε όλα τα επίπεδα και περισσότερο από όλα στο καθημερινό σας πρόγραμμα που το έχετε υπερφορτώσει. Τελικά θα καταλήξετε να πραγματοποιήσετε λιγότερο από το ήμισυ από αυτά που έχετε “αναθέσει” στον εαυτό σας. Στις 13/7 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, αποφασίζετε να υιοθετήσετε κάποιες πιο “σπαρτιάτικες” συνήθειες και εστιάζετε στα ζητήματα που παρουσιάζονται.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Σφύζετε από ζωτικότητα, χαρά και διάθεση δημιουργίας. Θέλετε να ασχοληθείτε με όλα τα χόμπι σας ταυτόχρονα και να κάνετε και κάποια καινούργια αν είναι δυνατόν, που σας έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Με την Πανσέληνο στον αρμονικό Αιγόκερω στις 13/7 γεμίζετε τα παιδιά σας ή το ταίρι σας με υποσχέσεις που πιστεύετε με όλη σας την ψυχή ότι μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε: μάλλον αυτοί θα μείνουν με τις καλές σας προθέσεις. Η διάθεσή σας αλλάζει και σας αφήνει με ένα αίσθημα απογοήτευσης, ειδικά στα ερωτικά που το θερμόμετρο του πάθους χάνει κάποιους βαθμούς.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Στην αρχή της εβδομάδας μιλάτε πολύ και ξοδεύετε άδικα φαιά ουσία σε διαπληκτισμούς, ενώ ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη φροντίζει για εσάς. Γύρω στις 13/7 λοιπόν, τακτοποιούνται τυχόν παρεξηγήσεις και εδραιώνεται ένα καθεστώς, που προσδοκούσατε με λαχτάρα. Στην καρδιά του καλοκαιριού, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας θυμίζει πως έχετε ανάγκη από ένα περιβάλλον διακοπών, που θυμίζει το σπίτι σας. Πέραν αυτού, νοιάζεστε για τις ανάγκες του χώρου που ζείτε και τις αφουγκράζεστε όπως μπορείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, εκμεταλλευτείτε κάποιες ξαφνικές ειδήσεις, για να αλλάξετε τα σχέδια προς όφελός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 13/7 η ανάγκη να επικοινωνήσετε για να ξεκαθαρίσετε πάνω από όλα τη θέση σας, είναι ακατανίκητη. Δηλώνετε λοιπόν τις επιλογές και τις προτιμήσεις σας, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν και να μην σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας. Οι ξαφνικές πληροφορίες θα γίνουν ένας καλός δείκτης ως προς το πού να απευθυνθείτε, χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, νιώθετε πως έχετε υπερεκτιμήσει μια κατάσταση και τα συναισθήματά σας εξιδανικεύουν πρόσωπα και γεγονότα. Ξεκαθαρίστε το τοπίο ώστε να μην μείνει θολό και αδιευκρίνιστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Οι διαβεβαιώσεις είναι το ζητούμενο αυτήν την εβδομάδα, επιδιώκοντας συνεχώς, καλές και υγιείς σχέσεις. Η Αφροδίτη απέναντί σας σε αρμονική όψη με τον Κρόνο στις 13/7, εγγυάται για συνεργασίες, κοινές αποφάσεις και συλλογικές δραστηριότητες. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, έρχεται για να εδραιώσει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια που ψάχνετε. Ένα οικονομικό ζήτημα βρίσκει λύση ακόμα και αν δεν είναι η επιθυμητή. Σταματάτε όμως να προβληματίζεστε και να νιώθετε μετέωροι καθώς γυρνάτε ανακουφισμένοι σε επιδιώξεις που σας δίνουν χαρά. Αφήνετε πίσω όσα χάθηκαν και προχωράτε να κερδίσετε όσα κερδίζονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 13/7 αλλά και τον Ερμή απέναντι, επιθυμείτε διακαώς να σταθεροποιήσετε τα πράγματα ώστε να μην αισθάνεστε υπόλογοι σε κανέναν. Και ενώ την ίδια μέρα η Αφροδίτη στους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο δίνει ισχυρή επιβεβαίωση και καλύπτει τα ερωτηματικά, προς το τέλος της εβδομάδας, θα προκαλέσει πάλι κενά. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και μην αναβάλλετε όσα θέλετε να εκφράσετε. Μπείτε σε μια αφετηρία που στο τέρμα της θα αισθανθείτε ολοκληρωμένοι. Ο χρόνος πιέζει αλλά είναι με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Νιώθετε την ανάγκη να σχηματίσετε μια σαφή πρόθεση για το πώς θα συνεχίσετε με κάποια θέματα που σας απασχολούν. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 σας προβληματίζει, σε σχέση με όλα εκείνα που υπολείπονται να γίνουν και σας ζητάει να μην υπερεκτιμάτε τα γνωστά. Ήλιος και Ερμής στον Καρκίνο σε αρμονική όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, προτρέπουν να σκεφτείτε την εκπλήρωση των επιθυμιών σας μέσω του αιφνιδιασμού των άλλων. Είτε είστε σε διακοπές είτε όχι, απομονωθείτε και συλλογιστείτε. Η βουή του κόσμου δεν είναι η κατάλληλη επιλογή, αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Κάτι ανατρεπτικό αλλά παράλληλα σταθερό και αμετακίνητο χαρακτηρίζει την εβδομάδα σας, με τις αρμονικές όψεις του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ουρανό. Το μυαλό δουλεύει ασταμάτητα προς άκρως δημιουργικές και απολαυστικές ενασχολήσεις. Ωστόσο η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αυτή που θα καθορίσει τα πάντα, ειδικά τις σχέσεις σας με το κοινωνικό περιβάλλον και τους φίλους. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας επικοινωνήστε το, με τους κατάλληλους ανθρώπους να είναι στον δρόμο σας. Θα δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επαφές που θα σας δελεάσουν προς νέες κατευθύνσεις και ανοίγματα.

 

 

 

#ζώδια #ωροσκόπος #άστρα #αστρολογία #zodia #oroskopos #astra #astrologia

Close Float
Σοκολάτα 102,4