ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 12 έως 18 Φεβρουαρίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΧΘΥΕΣ

Αν ο σύντροφος σας είναι Ιχθύες τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται σεμνά. Εκφράζεται και ενεργεί συνεσταλμένα ή ακόμη και φοβισμένα προς το αντικείμενο της αγάπης ή της συμπάθειάς του. Στην αρχή της γνωριμίας σας θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο. Θέλει να βεβαιωθεί ότι είστε το ιδανικό άτομο, αυτό το οποίο ψάχνει διακαώς “ανάμεσα στον ουρανό και τη γη”. Πολύ συχνά μοιάζει να τον περιβάλλει μια ατμόσφαιρα μυστηρίου η οποία σας κάνει να αναρωτιέστε για το τι ακριβώς αισθάνεται για σας. Από τη στιγμή που σας αγαπήσει, τότε θα προσπαθήσει να σας κερδίσει, προβάλλοντας ό, τι πιο βαθύ και πνευματικό διαθέτει ο πλούσιος συναισθηματικός κόσμος του. Θα καμαρώνει συνεχώς απλά και μόνο γιατί τον αγαπήσατε.  Αποδείξτε τον ρομαντισμό σας με ερωτικά γράμματα, χαρίστε του λουλούδια και προπάντων δείξτε του τρυφερότητα. Χαρίστε του τα συναισθήματα σας και εκείνος θα σας αγκαλιάσει με όλη την ύπαρξή του.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Η Πανσέληνος στις 16/2 στο Λέοντα και τον τομέα του έρωτα, δίνει ποικιλία αλλά και πάθη στην αισθηματική ζωή σας. Θα δώσετε και θα πάρετε την αγάπη που επιθυμείτε. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην αδρανήσετε, ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Οι αστρικοί συνδυασμοί της εβδομάδας αναδεικνύουν την ευρύτερη οπτική που έχετε αποκτήσει. Ξεφεύγετε από το συνηθισμένο προσωπικό πεδίο και αρχίζετε να ασχολείστε με τα προβλήματα κοινωνικών ομάδων. Το μόνο μέτρο που χρειάζεται είναι να μη δίνετε παραπάνω από αυτό που οι άλλοι αξίζουν, καθώς επιθυμείτε να προσφέρετε απλόχερα και ανιδιοτελώς!

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Η Πανσέληνος στις 16/2 στο Λέοντα σηματοδοτεί καινούργια ξεκινήματα. Ευνοεί την κοινωνική προβολή και καταξίωση σας, στην οποία δεν αποκλείεται να συμβάλλει ένα πρόσωπο που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σας. Ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε οικογενειακά θέματα. Η σύνοδος της δικής σας Αφροδίτης με τον Άρη σάς προσφέρει την απαραίτητη συγκρότηση και σάς επιτρέπει να οργανώσετε τα πάντα, αφού τώρα δεν έχετε να κάνετε με μια περιστασιακή και ευκαιριακή εύνοια. Μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο και μέσα από αυτό το πρίσμα πρέπει να χαράξετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Συνεχίζετε να παίζετε… στο γήπεδό σας, αφού η Πανσέληνος στις 16/2 στο Λέοντα έρχεται να επιδοτήσει όλα σας τα ενδιαφέροντα. Η κοινωνικότητά σας είναι ακόμη περισσότερο αυξημένη, θέλετε να είστε συνεχώς στο δρόμο ή στο τηλέφωνο και “ρουφάτε” αχόρταγα κάθε είδους πληροφορία. Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό αναμένεται να σας φέρει ένα ευχάριστο ξαφνικό νέο ή να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, πιθανότατα με έναν άνθρωπο από το εξωτερικό. Κάτω από την ευνοϊκή επιρροή του Κρόνου, η γνωριμία αυτή μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική και να αντέξει σε βάθος χρόνου.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Με την Πανσέληνο στις 16/2 στο Λέοντα το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στα οικονομικά σας, καθώς οι πλανητικοί σας σύμμαχοι θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε πολύ τα κέρδη σας. Το γεμάτο φεγγάρι θέτει επιτακτικά το θέμα της αλλαγής στάσης. Όχι απέναντι στους άλλους. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της αλλαγής απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Καθώς βρίσκεστε σε φάση ολοκληρωτικής αναγέννησης, πρέπει να δώσετε διέξοδο σε όλο αυτό το δυναμικό που κυοφορείτε εδώ και αρκετό διάστημα. Αφουγκραστείτε εσωτερικά τις πραγματικές σας αναζητήσεις και μην ενδώσετε σε καταστάσεις που δεν ταιριάζουν απόλυτα με αυτές.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 16/2  σας ωθεί να αναδιαρθρώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδίως με το σύντροφό σας ή με τους στενούς σας φίλους και συνεργάτες. Σας βάζει επίσης σε “αναζητήσεις” νέων προσώπων στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σας, όπου ψάχνετε νέες συμμαχίες που να μπορείτε να βασιστείτε σ’ αυτές, ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 18/2 σας βοηθά να βρείτε συνοδοιπόρους στα όνειρά σας. Τους νέους αυτούς φίλους θα τους συναντήσετε απροσδόκητα ή σε μέρη που δεν φανταζόσασταν ποτέ.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Η Πανσέληνος στις 16/2 στο Λέοντα σας προτρέπει να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας, ξεκινώντας από τον επαγγελματικό τομέα. Κάνετε τη σωστή κίνηση την κατάλληλη στιγμή και δικαιώνεστε για τους εύστοχους ελιγμούς τακτικής αλλά και για τη στρατηγική που ακολουθείτε σε βάθος χρόνου. Η οργάνωση αυτή θα θέσει γερές βάσεις για να κινηθείτε ακόμη πιο δυναμικά μετά τις 18/2, όπου η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα αναζωπυρώσει τη φιλοδοξία σας και θα σας κάνει λιγότερο απαιτητικούς και περισσότερο συνεργάσιμους. Αν είστε ελεύθεροι θα καλωσορίσετε ένα νέο έρωτα με θαυμάσιες προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Οι σωστές επενδύσεις καθιστούν την εβδομάδα σημαντική σε ότι αφορά θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Αν σας απασχολεί ένα από τα παραπάνω, με τη βοήθεια της συνάντησης Αφροδίτης-Άρη στον Αιγόκερω στις 16/2, οι λύσεις που έρχονται, σας χαροποιούν. Την ίδια μέρα, η Πανσέληνος στον Λέοντα, προσκαλεί τους κατάλληλους ανθρώπους που θα προωθήσουν τα σχέδιά σας.  Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι δελεαστικές και η τάση να αφήσετε πίσω το γνώριμο, ωθεί σε αλλαγές μέσω του κοινωνικού περιβάλλοντος. Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 14/2 γίνεται πολύτιμος σύμμαχός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Με τη συνάντηση Αφροδίτης-Άρη στις 16/2 βρίσκετε νόημα στην επικοινωνία. Ανακινείτε όλα όσα σας απασχολούν, θέλοντας να εξαφανίσετε κάθε προβληματισμό και ασάφεια. Κάνετε τις κατάλληλες ερωτήσεις την κατάλληλη στιγμή και παίρνετε καθοριστικές απαντήσεις. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Λέοντα, θέτει έντονους προβληματισμούς. Δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον σε επαγγελματικά θέματα, τα οποία προκαλείτε. Έχετε τον τρόπο να λάμψετε με τις ιδέες και την παρουσία σας και να προβάλετε την εικόνα σας με επιτυχία, εκεί που θέλετε. Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 14/2 δίνει πολύτιμες λύσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Μεγάλες κινητοποιήσεις για οικονομικά ζητήματα θα πραγματοποιήσετε αυτή την εβδομάδα, με τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 16/2. Οτιδήποτε εκκρεμεί και σας αγχώνει, ήρθε η ώρα να διευθετηθεί και να διεκδικήσετε επιπλέον όσα έχουν καθυστερήσει. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση να πετύχετε τον στόχο  και όχι να έρθετε σε αντιπαράθεση. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Λέοντα ευνοεί την ψυχολογία και την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα όνειρα και τις μελλοντικές σας επιδιώξεις. Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 14/2, σας κάνει εύστροφους και εντυπωσιακά πειστικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Η συνάντηση Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σας στις 16/2, δημιουργεί όλη την εβδομάδα δυνατές εμπειρίες για τους ελεύθερους αλλά και κάποιους δεσμευμένους ενώ ένας παλιός έρωτας μπορεί να ζωντανέψει ξανά. Οι φιλοδοξίες είναι στο απόγειό τους, το ίδιο και η αυτοπεποίθησή σας! Δεν κάνετε εκπτώσεις για κανέναν και για τίποτα και εκφράζετε ωμά αυτό που θέλετε σε όλους τους τομείς. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στον Λέοντα μπορείτε να πανηγυρίσετε νίκες συναισθηματικές και υλικές. Είστε σε μεγάλη φόρμα και διεκδικείτε αυτό που πιστεύετε πως αξίζετε, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Με την Πανσέληνο στις 16/2 απέναντί σας στον Λέοντα βλέπετε καθαρά τα κενά στις σχέσεις και αξιολογείτε τα απωθημένα. Αυτό ενισχύεται με τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη στον Αιγόκερω, η οποία διευκρινίζει όλα τα αδιευκρίνιστα χωρίς να αφήνει περιθώρια για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Θέλετε ένα άμεσο ξεκαθάρισμα και θα το κάνετε με θάρρος και τη βοήθεια του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 14/2. Ξανασκεφτείτε μόνο την άκαμπτη στάση που τείνετε να υιοθετήσετε χωρίς ίχνη συναισθηματισμού. Οι σωστές επενδύσεις και επιλογές δεν πρέπει να έχουν μόνο ένα κριτήριο.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Η κοινωνική ζωή απογειώνεται καθώς και κάθε επιθυμία για φιλικές συναναστροφές, διασκεδάσεις και νέες γνωριμίες. Η σύνοδος  Αφροδίτης-Άρη στον Αιγόκερω στις 16/2  σας κάνει να νιώθετε πως όλα ξεπερνιούνται με καλή διάθεση και καλούς φίλους. Επίσης σας δίνεται η ευκαιρία να καταφέρετε έναν στόχο μέσω ανθρώπων “κλειδιά”, που φανερώνονται την κατάλληλη στιγμή. Η Πανσέληνος στον Λέοντα την ίδια ημέρα αυξάνει τις εργασιακές υποχρεώσεις και συμβάλει στο ξεκαθάρισμα κάποιου θέματος δουλειάς που σας απασχολεί. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, Δίας και Ήλιος στο ζώδιό σας μεριμνούν για τα καλύτερα!

Close Float
Σοκολάτα 102,4