Ταξιδιώτης του χρόνου «αποκαλύπτει» πότε θα πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Ταξιδιώτης από το… 2082 έρχεται να «αποκαλύψει» πότε θα πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ ενώ αναφέρει και μία σειρά από γεγονότα, που «θα συμβούν».

 

Έχουν γίνει της μόδας οι ταξιδιώτες στον χρόνο και ο κόσμος τους ακολουθεί για να δει και να ακούσει τις επόμενες «προφητείες» τους, δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει πως η πλειονότητα του κόσμου τους πιστεύει.

Ταξιδιώτης από το… 2082 λοιπόν έρχεται να «αποκαλύψει» πότε θα πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ ενώ αναφέρει και μία σειρά από γεγονότα, που «θα συμβούν», καθώς αυτός τα έχει «ζήσει», τα «είδε», τα «έμαθε» και τώρα μας τα αναφέρει.

Στο βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok αναφέρει: «Είμαι πραγματικός ταξιδιώτης στο χρόνο. Το 2023, το «Big Ben» καταρρέει από έναν απροσδόκητο σεισμό» επισημαίνει και συνεχίζει: «Η Βασίλισσα Ελισάβετ πεθαίνει το 2022 στις 4 Οκτωβρίου.
Το 2046, οι καταρράκτες του Νιαγάρα μπλοκάρονται και τα επίπεδα του νερού αρχίζουν να ανεβαίνουν. Σας προειδοποιώ».

Αρκετοί βέβαια τον ρώτησαν για άλλα πράγματα, που τους καίνε, όπως πότε θα πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία η Τότεναμ. Είχε απάντηση ο μυστηριώδης «ταξιδιώτης στο χρόνο» λέγοντας: «Σε 4 χρόνια»!

Close Float
Σοκολάτα 102,4