Στέλιος Καζαντζίδης: Κινηματογράφική ταινία η ζωή του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή

Τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια, καθώς ετοιμάζεται κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Υπάρχω».

Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη στο «Καλύτερα δε γίνεται», η εταιρεία παραγωγής που έχει κάνει την «Ευτυχία» και το «Σμύρνη μου αγαπημένη», έχει πάρει το ok της τελευταίας συζήγου το αείμνηστου τραγουδιστή, Βάσως Καζαντζίδη και προχωρά τις διαδικασίες.

Το κάστινγκ έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες και θα ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα. Οι υπεύθυνοι, αναζητούν ηθοποιούς για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη, της Μαρινέλλας, της Καίτης Γκρέι, του Μίμη Παπαϊωάννου, του Χρήστου Νικολόπουλου και του Μάκη Μάτσα.

Όπως είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης, δεν έχουν ακουστεί ονόματα για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη, ωστόσο αυτό που μετέφερε με επιφύλαξη, είναι ότι είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεω το όνομα του Χρήστου Μάστορας, ο οποίος όμως δεν θα είναι ο «εκλεκτός».

Η ταινία δεν θα πρόκειται για βιογραφία, αλλά θα είναι η ζωή του τραγουδιστή μέχρι τα 40 του. Δεν θα δούμε τη δεύτερη σύζυγό του, ούτε την απομόνωσή του στον Άγιο Στυλιανό, αλλά ούτε και τις τελευταίες του στιγμές.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριου του 2023, στη σκηνοθεσία θα είναι ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και στο σενάριο η Κατερίνα Μπέη, όπου είχε κάνει την «Ευτυχία».

 

 

[ΠΗΓΗ]

Close Float
σοκολάτα 102,4