ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 2 έως 8 Απριλίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Έντονη αλληλεπίδραση και κοινωνική δραστηριότητα χαρακτηρίζουν την αρχή της εβδομάδας καθώς Ήλιος και Ερμής συναντώνται στις 3/4 στον Κριό. Δύο μέρες αργότερα θα χρειαστούμε αρκετή αντοχή και υπομονή για φέρουμε σε πέρας τα σχέδιά μας, που ευτυχώς μας τις παρέχουν οι Άρης και Κρόνος που επίσης δίνουν ραντεβού στον Υδροχόο. Στις 5/4 η Αφροδίτη μπαίνει στην ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων, ένα χώρο αρκετά “οικείο” για αυτήν όπου θα παραμείνει έως τις 2/5. Μας γεμίζει κατανόηση και συμπόνια, αρκεί να μην παρασυρθούμε από ονειροπολήσεις ή συναισθηματικές εξάρσεις. Είναι σημαντικό να βάλουμε όρια στις απαιτήσεις των άλλων. Στις 7/4 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μας χαρίζει ευθυκρισία και συγκέντρωση, ώστε να τακτοποιήσουμε τις σκέψεις και τις δουλειές μας με λεπτομέρεια και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον βοήθεια έρχεται την επόμενη μέρα, όπου το εξάγωνο πάλι του Ερμή, αυτήν τη φορά με τον Άρη, προσθέτει τρία πλεονεκτήματα: τόλμη, αποφασιστικότητα και εύστοχα επιχειρήματα!

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 3/4 θα δημιουργήσετε ένα νέο κοινωνικό κύκλο με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας ενώ αν είστε ελεύθεροι, μια ξαφνική γνωριμία θα εξελιχθεί τάχιστα.

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 5/4 είναι μια επιρροή που χρειάζεται προσοχή, καθώς θα δημιουργήσει εντάσεις στον φιλικό τομέα  που θα πρέπει να χειριστείτε διπλωματικά. Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η Αφροδίτη που περνά στους Ιχθύς από τις 5/4 καθώς αναμένεται να σας ανοίξει νέες επαγγελματικές πόρτες και να σας βοηθήσει να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία που αρχικά θα κρατηθεί μυστική.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Η πρώτη όψη της εβδομάδας είναι η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που διαμορφώνεται στις 3 του μήνα και φέρνει τις ιδανικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον χώρο της εργασίας σας. Εξάλλου, η δική σας Αφροδίτη που περνά στους Ιχθύς από τις 5/4 πρόκειται να “απογειώσει” την κοινωνικότητά σας και να φέρει νέους συμμάχους στο πλευρό σας. Όσο για την δύσκολη όψη που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο επίσης στις 5/4 ευτυχώς δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, καλό θα είναι όμως να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί σε σχέσεις με συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Οι κόποι σας δεν πηγαίνουν χαμένοι και η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που διαμορφώνεται στις 3 του μήνα ανοίγει νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας που πρόκειται να βελτιωθούν σημαντικά. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την Αφροδίτη που περνά στους Ιχθύς από τις 5/4 καθώς σας επιφυλάσσουν μια πρόταση-έκπληξη η οποία θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Ωστόσο, Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 5/4 ίσως σας στερήσει για άλλη μια φορά τη χαρά της πολυτέλειας μέσα από σπατάλες και έξοδα. Αν δεν θέλετε να προβληματιστείτε αργότερα, φανείτε συνεπείς με τον προϋπολογισμό σας.

KAPKINOΣ

Από 22/6 έως 22/7

Στις 3 του μήνα σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που εγγυάται ανέλπιστες εκπλήξεις και επαγγελματικές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Η Αφροδίτη που περνά στους Ιχθύς από τις 5/4 εγκαινιάζει μια ευχάριστη εποχή, γεμάτη σημαντικές εμπειρίες, ταξίδια και γνώσεις που θα αποτελέσουν την αφετηρία μιας ανερχόμενης πορείας. Εκεί που πρέπει να προσέξετε είναι η σύνοδος του κυβερνήτη των επαγγελματικών σας του Άρη με τον Κρόνο στις 5/4, που θα μπορούσε να δημιουργήσει απώλειες στα οικονομικά σας από τη στιγμή που παρασυρθείτε από το shopping therapy.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που διαμορφώνεται στις 3 του μήνα “ανεβάζει” την ψυχολογία σας καθώς σας βοηθά να απελευθερωθείτε από πιεστικές καταστάσεις και να αναζητήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σας. Η Αφροδίτη που περνά στους Ιχθύς από τις 5/4 θα σας φέρει ένα σημαντικό κέρδος από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού στοιχείου ενώ υπόσχεται και μια γενικότερη βελτίωση στα οικονομικά σας. Ωστόσο η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5/4 επηρεάζει παροδικά τον χώρο των σχέσεων σας με αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο δύσπιστοι με τα άτομα που σας περιβάλλουν.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής έρχεται σε σύνοδο με τον ζωοδότη Ήλιο στις 3 του μήνα και φέρνει άνεμο ανανέωσης στις προσωπικές σχέσεις και στα οικονομικά σας που έτσι κι αλλιώς ευνοούνται αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη που περνά στους Ιχθύς και στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 5/4, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική ζωή σας που μπορεί να αφορά και στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά προσοχή στον επαγγελματικό τομέα όπου εξελίσσονται σημαντικές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Ήλιος και Ερμής στον Κριό, Άρης και Κρόνος στον Υδροχόο και οι όψεις μεταξύ τους κορυφώνουν την επαναστατική και τολμηρή σας διάθεση. Εξαντλείτε όλες σας τις διεκδικήσεις στον έρωτα και στα ενδιαφέροντά σας και νιώθετε γεμάτοι και άκρως ενεργητικοί.  Μπαίνετε σε διαδικασία πολλών σκέψεων, σημαντικών συζητήσεων και αναθεωρήσεων και είστε αποφασισμένοι να βάλετε τέλος στη μετριότητα και στη νωθρότητα. Ειδικότερα γύρω στις 7/4 σκοπεύετε να συναντηθείτε με τη χαρά, ακόμα και αν δεν απεικονίζεται σε ένα πρόσωπο αλλά σε ένα χόμπι ή σε μια ιδέα. Αποσκοπείτε σε κάτι σταθερό και καθόλου επιπόλαιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Αισθάνεστε πως το έδαφος είναι στρωμένο για να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε αφορά οικογενειακές υποθέσεις, ζητήματα ακινήτων και σχέσεις με πολύ δικούς σας ανθρώπους. Ήλιος και Ερμής στον Κριό, Άρης και Κρόνος στον Υδροχόο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες. Μιλήστε, συζητήστε, κάντε προτάσεις, ακούστε αντιπροτάσεις και πάρτε μια απόφαση. Το διάστημα ευνοεί τη σωστή επιλογή ενώ υπόσχεται σταθερότητα μέσα στον χρόνο. Από τις 5/4 η Αφροδίτη στους Ιχθύς σας ταξιδεύει σε ερωτικά μονοπάτια και σας καθιστά γλυκούς και γεμάτους ενσυναίσθηση. Η κατανόηση σε κάθε τομέα, θα είναι προς όφελός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Ήλιος και Ερμής στον Κριό, Άρης και Κρόνος στον φιλικό Υδροχόο, ενεργοποιούν την αισιοδοξία και το κέφι, καθώς και την όρεξη για συνεχή επικοινωνία. Είναι η ιδανική περίοδος να έρθετε σε επαφή με συγκεκριμένους ανθρώπους και να συζητήσετε θέματα που σας καίνε σε οποιοδήποτε επίπεδο. Είστε ευρηματικοί και κυνηγάτε τις επιθυμίες σας με σθένος. Οι σχέσεις σας βασίζονται στην ειλικρινή επικοινωνία μέσα από ευθείς συμπεριφορές τις οποίες υιοθετείτε και εσείς. Έτσι, καταφέρνετε να βρείτε σημαντικές απαντήσεις και άκρες που ψάχνατε τόσο καιρό. Ξεκαθαρίζετε λοιπόν οποιαδήποτε δυσαρμονία, με τις εξελίξεις να είναι συναρπαστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Η προσοχή εστιάζεται στα οικονομικά καθώς Ήλιος και Ερμής στον Κριό και Άρης και Κρόνος στον Υδροχόο, σας κινητοποιούν έντονα. Ένα οικονομικό ζήτημα που δεν θυμόσασταν ή δεν είχατε υπολογίσει σωστά, βρίσκει λύση και εσείς μια διέξοδο. Η εβδομάδα προσφέρεται για συνδιαλλαγές, διαπραγματεύσεις, ρυθμίσεις, επενδύσεις και σημαντικές αγορές. Δραστηριοποιείστε για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Διεκδικείτε μια αύξηση, κάτι που σας οφείλουν ή προσβλέπετε σε μια προσοδοφόρα επένδυση. Με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε, έρχεται μια δραστική λύση που θα σας καθησυχάσει. Οι σπατάλες είναι μέσα στο πρόγραμμα γι αυτό φροντίστε να μην το παρακάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Με τον Άρη και τον Κρόνο στο ζώδιό σας και με τη σύνοδο μεταξύ τους, οι σχέσεις με τους άλλους γίνονται έντονες εφόσον εσείς είστε ξεσηκωμένοι. Σκέφτεστε να διεκδικήσετε όσα έχετε στο μυαλό σας, μιλάτε ξεκάθαρα και δραστηριοποιείστε ασταμάτητα. Αυτό που επιθυμείτε είναι να αλλάξετε στάση και συμπεριφορά απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και σε ανθρώπους που είναι μέσα ή πίσω από αυτές. Αποφασίζετε να είστε πιο αποστασιοποιημένοι για να αποφύγετε τα συναισθηματικά ατυχήματα. Επιλέγετε τη λογική ως άμυνα και κερδίζετε, γιατί γίνεστε πολύ καλοί ακροατές. Απολαμβάνετε ομαδικές δραστηριότητες και δεν θέλετε να ενεργείτε μόνοι.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Δεν έχετε ανάγκη από πολλές κοινωνικές συναναστροφές ενώ οι συναντήσεις με φίλους  γίνονται πολύ επιλεκτικά. Ήλιος και Ερμής στον Κριό, Άρης και Κρόνος στον Υδροχόο, προκαλούν αναστολές, με τα συναισθήματά να είναι μπερδεμένα είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι. Ωστόσο η τάση σας είναι να ενεργήσετε σιωπηλά, αργά και σταθερά και να εστιάσετε σε συγκεκριμένα θέματα. Σκέφτεστε πολύ και η δράση σας είναι μετρημένη. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη γιατί δεν θα ανεχτείτε την αποτυχία. Αναλαμβάνετε να βγάλετε εις πέρας δύσκολες αποστολές και υποδέχεστε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, στις 5/4 με πλατιά χαμόγελα.

Close Float
Σοκολάτα 102,4