ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Αφροδίτη και Ερμής γυρίζουν σε ορθόδρομη τροχιά στον Αιγόκερω, στις 29/1 και στις 4/2 αντίστοιχα. Είναι ευκαιρία να επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να βάλουμε στην τελική ευθεία τις προσπάθειες για επιτυχία στόχων και σκοπών. Οργάνωση και λογική έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό το εγχείρημα. Όλα αυτά υπό την ισχυρή επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται την 1/2 στον Υδροχόο. Σε κοινωνικό επίπεδο θα εντείνει τις πιέσεις στον κόσμο, προκαλώντας και τις αντίστοιχες αντιδράσεις ενώ θα οδηγήσει σε καθοριστικές πολιτικές εξελίξεις! Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξει απότομη αλλαγή πλεύσης σε ότι αφορά οράματα ή επιδιώξεις. Αυτή θα γίνει υπό το καθεστώς πίεσης, μέσα από μια συγκυρία δύσκολων ρεαλιστικών διαπιστώσεων και της ανάγκης για οριστική ρήξη με το παρελθόν! Θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου αυτών των ζωδίων.

Από τον Θανάση Ματσώτα

 

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Η Νέα Σελήνη που γίνεται την πρώτη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο, ξυπνάει την δημιουργική διάθεσή σας. Είχατε πέσει σε αδράνεια και τώρα θέλετε να επανακάμψετε δυναμικά στα κοινωνικά δρώμενα και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε ομάδες, συλλόγους, πολιτικά κόμματα με τα οποία πιθανό να ασχολείστε. Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψουν και προστριβές που μπορεί να οφείλονται είτε στη δική σας κεκτημένη ταχύτητα και σαρωτική διάθεση που μπορεί να παρεξηγηθεί, είτε σε άτομα που δεν θα δουν με καλό μάτι αυτή τη δυναμική επαναφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Υπάρχει μια ισχυρή τάση ανάκαμψης σε επαγγελματικά και οικονομικά. Αυτό προκύπτει από τη συνδυαστική διαχείριση που κάνετε αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά αποφασίζετε να κλείσετε κάποιες “τρύπες”, επιλέγοντας μια πιο συντηρητική πολιτική περιορισμού των εξόδων. Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη που γίνεται την 1/2 στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο, σας σπρώχνει σε μια νέα στρατηγική στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιοι, μπορεί να επιλέξετε τώρα ένα ελεύθερο επάγγελμα. Η έντονη ανάγκη αυτοπροβολής και μια τάση ανταγωνισμού απέναντι στους πάντες και τα πάντα, μπορεί να φέρει συγκρούσεις με ανώτερους στην ιεραρχία της εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Η Νέα Σελήνη γίνεται την 1/2 στον Υδροχόο και η αλληλεπίδρασή της με τον Κρόνο είναι πανίσχυρη αφού βρίσκονται σε σύνοδο. Το φαινόμενο σας κάνει να αναζητάτε πιο πολλές γνώσεις γιατί όσες υπάρχουν, απλά δεν σας φτάνουν! Η περιέργεια, η τόλμη και η δίψα για περιπέτεια αναμένεται να σας οδηγήσουν σε νέες ατραπούς εξερεύνησης είτε ακολουθώντας μονοπάτια του μυαλού είτε κάνοντας πραγματικά ταξίδια. Και τα δύο είναι άλλωστε στη φύση σας. Ο δογματισμός και η ισχυρογνωμοσύνη σας καθιστούν “εύφλεκτους” ειδικά όταν διακρίνετε επιφυλακτικότητα, ψυχρότητα ή καχυποψία από την πλευρά των άλλων.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Είστε σε φάση που θέλετε να επιβληθείτε στον εαυτό σας και να αλλάξετε ριζικά κάποια δεδομένα στη ζωή σας. Βάζετε πάνω από όλα την ψυχρή λογική και δεν θέλετε να υποκύψετε σε απαιτήσεις του θυμικού. Η Νέα Σελήνη που γίνεται την 1/2 στον Υδροχόο μάλλον σας “σαμποτάρει”. Η σύνοδος με τον Κρόνο σας ωθεί να αγωνιστείτε γι αυτό με όλη σας τη δύναμη αλλά αντίθετα από ότι θα θέλατε, η συναισθηματική ενέργεια ξεχειλίζει σαν τη λάβα από το ηφαίστειο! Προσπαθήστε να διεκδικήσετε περιουσιακά ζητήματα, δίχως να φτάσετε στα άκρα.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Την 1η Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη ακριβώς απέναντί σας στον Υδροχόο και φυσικά είστε στην πρώτη γραμμή επιρροής. Διαπιστώνετε την ανάγκη να δεχτείτε χείρα βοηθείας από φίλους ή συνεργάτες αλλά είναι δύσκολο να βρείτε κοινό πεδίο συνεννόησης. Από το μυαλό σας περνούν διάφορα σχέδια. Σκέφτεστε πως πρέπει να προλάβετε να πάρετε πρωτοβουλίες για να αναθερμάνετε κάποιες σχέσεις, βγάζοντας όμως κάποια θέματα-αγκάθια στην επιφάνεια, προκειμένου να ξεκαθαριστούν οριστικά. Δεν είναι εύκολο όμως αφού και οι άλλοι έχουν πάρει ήδη “θέσεις μάχης” και είναι έτοιμοι να “ξεσπαθώσουν” με το παραμικρό.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Εργασία, υγεία, ευεξία, είναι τα ζητήματα που ανακινούνται κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που γίνεται την 1/2 στον Υδροχόο. Έχετε μια έντονη ζωτικότητα που αναζητά πεδίο έκφρασης και εκτόνωσης. Η παρουσία του Κρόνου πάνω στη Νέα Σελήνη σας ρίχνει στην εργασιακή αρένα με ακλόνητη αυτοπεποίθηση! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας και να περάσετε σε εξοντωτικούς ρυθμούς. Δεν αποκλείονται και κάποιες προστριβές που μπορεί να προκύψουν πάνω στην ένταση της δουλειάς. Η γυμναστική είναι μια καλή εκτόνωση που ταυτόχρονα βελτιώνει και την εξωτερική εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Η προσωπική ζωή σας απασχολεί στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την 1/2 να δίνει ώθηση για δράση. Στις 30/1 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, εξάπτει την ανάγκη για ελευθερία, όμως στις 4/2 η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο επίσης στον Υδροχόο, επισημαίνει την ανάγκη για σταθερότητα και αξιοπιστία στις σχέσεις. Το αποτέλεσμα είναι πως θα επιδιώξετε καθαρές εξηγήσεις εκφράζοντας τις επιθυμίες σας. Σκοπός σας είναι η εύρεση της χρυσής τομής και όχι απλά μια εγωιστική ανακοίνωση. Επίσης δώστε προσοχή, σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

H Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στη 1/2 είναι πολύ σημαντική για κάποια νέα ξεκινήματα που σκέφτεστε να κάνετε, ιδίως σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία, το σπίτι που ζείτε, την οικογένεια και τις σχέσεις γενικότερα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 30/1 και η συνάντηση του με τον Κρόνο στις 4/2 ξεσηκώνουν την ανάγκη για αλλαγές που παράλληλα θέλετε να έχουν γερές βάσεις. Εκμεταλλευτείτε την αρμονική όψη του Άρη με τον Δία στις 4/2 για να κόψετε και να ράψετε όλα στα μέτρα σας με πολλή όμως εστίαση και συγκέντρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Αλλαγές  και κινητοποιήσεις φέρνει η εβδομάδα, με ασταμάτητη επικοινωνία και επαφές. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα γύρω στις 29/1, οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια, απαιτώντας άμεση λύση. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την 1/2 φέρνει στον δρόμο σας εκείνους που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας. Οι επαφές θα είναι συνεχείς, με ραγδαίες εξελίξεις, που ίσως δεν περιμένατε. Θέλετε οι επιδιώξεις σας να συνοδεύονται από σιγουριά και δεν κάνετε τίποτα αν δεν υπάρξουν διαβεβαιώσεις. Στις 4/2 έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία για την εξέλιξη των οικονομικών ζητημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Προσπαθείτε να αποβάλλετε το άγχος του τελευταίου καιρού και στις 29/1 δίνετε το μεγαλύτερο “διαγώνισμα”, με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και μην αντιδράτε σε προκλήσεις. Προσπαθήστε να αδιαφορήσετε και να λήξετε ό, τι σας προβληματίζει. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την 1/2 εστιάζει σε οικονομικά θέματα και στην ανάγκη να τα διευθετήσετε. Χρειάζεστε μια οικονομική τόνωση και θα την κυνηγήσετε με σθένος και με την πολύτιμη βοήθεια της συνόδου του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Αξιολογήστε καλά τις προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Περιβάλλεστε από ανατρεπτική διάθεση, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την 1/2, να είναι καθοριστική. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στις 30/1 αλλά και η συνάντησή του με τον Κρόνο στο ζώδιό σας στις 4/2, δηλώνουν σημαντικές αλλαγές, ανατροπές και εξελίξεις. Οι σχέσεις σας αναθεωρούνται μέσα από αναδρομές στο παρελθόν και καταγραφή περιστατικών. Σε αυτό σας ωθεί και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω, που με τη σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 29/1 προκαλεί αμφιβολίες και δισταγμούς. Δεν αποδέχεστε τίποτα λιγότερο από σαφείς και ξεκάθαρες συνδιαλλαγές.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο την 1/2 και τις όψεις που τη συνοδεύουν, διστάζετε να κάνετε μεγάλα βήματα. Με τον Ήλιο σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό στις 30/1 και σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 4/2, βρίσκεστε σε εσωτερική αναστάτωση αλλά και σε περίσκεψη. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ανταγωνισμούς και τοξικές συμπεριφορές. Μπορείτε να βρείτε οριστικές λύσεις ενώ γύρω στις 4/2 το εξάγωνο του Άρη με τον Δία στο ζώδιό σας, φέρνει στον δρόμο σας εκλεκτούς φίλους, νέες γνωριμίες και αξιόλογες επαφές, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στα πάντα.

Close Float
Σοκολάτα 102,4