ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 5 έως 11 Μαρτίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΜΙΑ “ΚΑΘΑΡΗ” ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

Τρεις πλανήτες αλλάζουν ζώδιο αυτήν την εβδομάδα. Ο Άρης και η Αφροδίτη στις 6/3 μπαίνουν στον Υδροχόο. Κάτω από την επιρροή τους υιοθετούμε μια δυναμική από την οποία εκλείπουν τα προσωπικά κίνητρα. Η δράση γίνεται περισσότερο συλλογική και με ιδεολογικό προσανατολισμό, ενίοτε και με φανατισμό. Προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας με αντισυμβατικούς τρόπους. Αντίστοιχη στάση κρατάμε και στις σχέσεις, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Ζητάμε και παραχωρούμε ελευθερία, αν και συχνά αυτήν την αντιλαμβανόμαστε με τους δικούς μας όρους ενώ δεν διστάζουμε να πειραματιστούμε ώστε να την κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα! Στις 10/3 ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς και ο νους μας βλέπει με διαφορετικό τρόπο την πραγματικότητα. Το συναίσθημα επισκιάζει τη λογική ενώ η φαντασία απογειώνεται! Συντονιζόμαστε με τα συναισθήματα των άλλων. Τα μάτια και η γλώσσα του σώματος υποκαθιστούν τη λεκτική επικοινωνία. Βρίσκουμε με διαισθητικό τρόπο τις λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημά μας.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Η σύνοδος Ήλιου-Δία στις 5 του μήνα, σας χαρίζει έναν έντονο μαγνητισμό, που δυναμώνει την επικοινωνιακή σας διάθεση και φέρνει κοντά σας νέους συμμάχους. Με τον δικό σας Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3 θα διεκδικήσετε και θα πετύχετε επαγγελματικούς στόχους, με την ατσάλινη θέληση που διαθέτετε, “βάζοντας στην άκρη” την παρορμητική  πλευρά σας. Προσπαθείτε και καταφέρνετε να βάλετε σε τάξη τις προσδοκίες σας και να βρείτε νόημα σε όλα όσα επιθυμείτε. Θέλετε ένα σύστημα, ένα θεωρητικό υπόβαθρο στο οποίο θα αναφέρεστε και ψάχνετε για έξυπνες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Επικεντρώνετε στην καριέρα και έχετε βαλθεί να γίνετε πιο αποτελεσματικοί σε ό, τι αφορά στην αύξηση των εσόδων σας από αυτήν. Σωστή επιλογή, αφού φαίνεται ότι οι συγκυρίες σας βοηθούν και όλα γίνονται ευκολότερα από ότι περιμένατε. Με τον Άρη και την δική σας Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3 γίνεστε ευέλικτοι και εφευρετικοί. Δε διστάζετε να υλοποιήσετε άμεσα ιδέες που σας έρχονται στο μυαλό, ενώ ανταποκρίνεστε γρήγορα ακόμη και στην παραμικρή ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σας. Μεγαλεπήβολα σχέδια αρχίζουν και περνούν στην υλοποίηση με θετικό αντίκτυπο στην τσέπη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Την εβδομάδα αυτή ζείτε τις τελευταίες ημέρες του ….χάους στα ερωτικά σας. Κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι όλα λύνονται, απλά έχει την έννοια ότι αργότερα θα αρχίσετε να ρίχνετε το βάρος σε άλλους τομείς. Με τον Άρη και την  Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3 απολαύστε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτά που σας προσφέρονται, όχι μόνο στον έρωτα αλλά γενικότερα σε ό, τι σας χαρίζει πληρότητα και χαρά. Σκέψεις για ένα ταξίδι αναψυχής εκτός προγράμματος έχουν σοβαρές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Αν έχετε αρχίσει μια νέα δραστηριότητα, περιμένετε σύντομα τα τρόπαια.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Οικονομικά θέματα εξακολουθούν να βαίνουν προς το καλύτερο. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3 θα σας έρθουν απρόσμενα χρήματα αλλά το κυριότερο είναι ότι εσείς θα αισθάνεστε ασφαλείς σ’ αυτόν τον τομέα. Με κάποιον μαγικό τρόπο δεν ξεμένετε και τα λεφτά έρχονται από το πουθενά, εκεί που δεν το περιμένετε. Είναι κατάλληλη εποχή για να διευθετήσετε με ευνοϊκούς όρους κληρονομικά ζητήματα, αποζημιώσεις, τραπεζικά δάνεια ή υποχρεώσεις προς την εφορία. Η ζωτική ενέργειά σας είναι αυξημένη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην τη ….σκορπίσετε ως συνήθως.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Έχετε βάλει ψηλά τον πήχη στις επιδιώξεις σας κατά την πάγια τακτική σας.  Με τον Άρη και την  Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3 βρίσκετε τους ανθρώπους-κλειδιά και τους κατάλληλους χώρους για να κινηθείτε και να πετύχετε όλα όσα επιθυμείτε. Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε πιο προσωπικές σχέσεις με τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να ενδιαφερθείτε ουσιαστικά για τους άλλους. Να αφουγκραστείτε τα προβλήματά τους και ενδεχομένως να δώσετε λύσεις. Ως εκ θαύματος αυτό θα είναι άμεσα ανταποδοτικό προς εσάς.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Όλο το ενδιαφέρον σας περιστρέφεται γύρω από τα επαγγελματικά. Δεν σχετίζεται μόνο με κινήσεις τακτικής, αλλά και με στρατηγικές αποφάσεις που παίρνετε με μακροχρόνιο ορίζοντα. Τα πράγματα κυλούν σχετικά εύκολα. Δεν κουράζεστε ιδιαίτερα για να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντα αλλά αυτό κρύβει και την παγίδα της αδράνειας. Αν δεν δραστηριοποιηθείτε, το ευνοϊκό διάστημα θα πάει χαμένο. Με τον Άρη και την  Αφροδίτη στον Υδροχόο τώρα προέχει να κάνετε τις κατάλληλες επαφές με τους σωστούς ανθρώπους και την ερχόμενη εβδομάδα να προχωρήσετε στην επόμενη φάση, εκείνη της πρακτικής εφαρμογής των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Διαθέτετε τεράστια αποθέματα δημιουργικότητας και έμπνευσης, που γίνονται η αρχή ενός νέου εργασιακού καθεστώτος. Η σύνοδος Ήλιου-Δία στους Ιχθύς στις 5/3 προωθεί τα σχέδιά σας και σας βγάζει από τη ρουτίνα. Επιδιώκετε να πρωτοτυπήσετε ενώ τα επαγγελματικά εγχειρήματα γίνονται με ευνοϊκές συνθήκες. Αφροδίτη και Άρης στον Υδροχόο από τις 6/3 ανανεώνουν τις σχέσεις σας και εξαφανίζουν πιθανές κακές αναμνήσεις. Ο ερωτισμός απογειώνεται, μαζί με το φλερτ και την αναθέρμανση των σχέσεων. Απολαμβάνετε μια συναισθηματική έκρηξη που σας αναζωογονεί. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 10/3 αφοσιωθείτε στην εργασία και στην καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Ένα ευεργετικό ξεκαθάρισμα προσφέρει η εβδομάδα, αρχικά με τη σύνοδο Ήλιου-Δία στους Ιχθύς. Τα συναισθήματα ξεσηκώνονται, ρίγος σας διαπερνά και η δημιουργική έμπνευση φτάνει σε θαυμαστά επίπεδα! Ζητάτε πιο ουσιαστική επαφή ενώ αισθάνεστε την ανάγκη να αφιερωθείτε σε ένα χόμπι. Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στις 6/3 στον Υδροχόο κινητοποιεί θέματα οικογενειακά και ακίνητης περιουσίας, δίνοντας την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε άμεσα. Έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις και να κλείσετε εκκρεμότητες. Ο Ερμής στους Ιχθύς στο τέλος της εβδομάδας, αναδεικνύει τον ρόλο του έρωτα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Δία στους Ιχθύς στις 5/3, έχετε την ευκαιρία να λύσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Οποιαδήποτε αγοραπωλησία ευνοείται και οποιαδήποτε ρύθμιση ή επένδυση θα είναι υπέρ σας. Αν υπάρχουν προβλήματα με μέλη της οικογένειας, βρίσκουν λύση και εσείς την ξενοιασιά σας. Η ικανότητα να επικοινωνείτε σβέλτα και με οξυδέρκεια, σας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Αφροδίτη και Άρης στον Υδροχόο φροντίζουν να λύνουν τα πάντα για εσάς, πριν από εσάς. Επιδιώξτε επαφές και  διαπραγματεύσεις, σε οποιονδήποτε τομέα επιθυμείτε. Η διορατική σας σκέψη, ωφελεί μακροπρόθεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Όλα γίνονται εύκολα και πιο κατανοητά με τη συνάντηση Ήλιου-Δία στους Ιχθύς στις 5/3. Νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά και δεν διστάζετε  να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες κυρίως επαγγελματικές. Η βεβαιότητα πως όλα είναι ξεκάθαρα αυξάνει την αυτοπεποίθηση ενώ παράλληλα διαθέτετε πολλές εναλλακτικές ώστε να μην έχετε ανάγκη κανέναν. Με λίγα λόγια εσείς θέτετε όρους και οι άλλοι ακολουθούν με προθυμία. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη στις 6/3 στον Υδροχόο, επιβραβεύει  τις προσπάθειες και ευνοεί την επίτευξη. Η οικονομική εύνοια είναι δεδομένη, ακόμα και αν δεν τείνετε να την κυνηγήσετε διακαώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Γεμάτους πάθος και ερωτισμό σας βρίσκει η εβδομάδα, με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας στις 6/3 να έχουν μια καυτή συνάντηση. Αισθάνεστε ξεσηκωμένοι και επιθυμείτε να αλλάξετε πολλά. Η στάση και η συμπεριφορά σας γίνονται δυναμικές και αφοπλιστικές! Θέλετε τα πάντα και τα θέλετε τώρα, γεγονός που δεν συνηθίζετε. Η προσωπική σας ζωή ομορφαίνει και διανθίζεται από νέες συνήθειες και νοοτροπίες. Η τάση για απεξάρτηση δηλώνεται παντού, δημιουργώντας γύρω σας  έκπληξη. Παράλληλα, η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία στους Ιχθύς, ευνοεί οικονομικές υποθέσεις, ρυθμίσεις, εκκρεμότητες, οφειλές και επενδύσεις.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Νιώθετε μια συνεχή προτροπή για δράση με τη συνάντηση του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιό σας στην αρχή της εβδομάδας αλλά και με την είσοδο του Ερμή προς το τέλος της. Είστε σε τροχιά ανάπτυξης ακόμα και αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να το διαβεβαιώνει. Ωστόσο νέες προτάσεις έρχονται σε όλα τα επίπεδα, τις οποίες θα απολαύσετε και για τις οποίες θα αισθανθείτε τυχεροί. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη στον Υδροχόο στις 6/3 καταδεικνύει όλα εκείνα που παραμένουν ανεκπλήρωτα. Παίρνετε πρωτοβουλίες με στόχο να δραστηριοποιηθείτε και να απαλλαγείτε από απωθημένα.

Close Float
Σοκολάτα 102,4