ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 14 έως 20 Μαΐου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ!

Η ολική σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16/5 στο Σκορπιό, είναι το σημαντικότερο αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας. Θα επηρεάσει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ιδιαίτερα αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Ακόμη περισσότερο σημαντική θα είναι για όσους από τους παραπάνω έχουν ταυτόχρονα γεννηθεί τις χρονιές 1937, 1953, 1956, 1975 και 1994. Δεν είναι μια εύκολη έκλειψη καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο θα δημιουργήσει πιέσεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η διάχυτη ανασφάλεια οδηγεί σε συντηρητικές ή άκαμπτες συμπεριφορές όπου το πείσμα και η εμμονή σε θέσεις και απόψεις δεν αφήνουν περιθώρια ευελιξίας, διαπραγμάτευσης και εξεύρεσης λύσεων. Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς τείνει να αναλώσει το δυναμικό μας σε παρασκηνιακές ενέργειες ή άλλες φθοροποιούς διαδικασίες. Ωστόσο ανοίγει “παραθυράκια” διαφυγής αν επιλέξουμε δημιουργικές δραστηριότητες και μείνουμε σταθεροί σε αξίες!

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στο Σκορπιό στις 16 Μαΐου φέρνει νέες ισορροπίες στα οικονομικά σας και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε χρέη και οφειλές ή να προχωρήσετε σε σημαντικές αγοραπωλησίες. Το φαινόμενο “κτυπά συναγερμό” στον τομέα του χρήματος, περισσότερο για να σας προειδοποιήσει παρά για να σας “απειλήσει”. Είναι καιρός να σκεφτείτε πιο σοβαρά την πορεία των οικονομικών σας και να βάλετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα μπορείτε να τηρήσετε.  Ωστόσο, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι και τις 3/6, φροντίστε να οργανωθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να αποφύγετε τυχόν αναποδιές.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Η σεληνιακή έκλειψη που κορυφώνεται στο Σκορπιό στις 16 Μαΐου πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεών σας και σας ανοίγει το δρόμο για μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα σας σχέδια και να τολμήσετε. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποια ανεπιθύμητα “εμπόδια”, τελικά ο νικητής θα είστε εσείς. Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται και στα οικονομικά σας, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 3/6. Με αυτές τις επιρροές, θα διευθετήσετε παλιές οικονομικές εκκρεμότητες ενώ θα επιστρέψουν στη ζωή σας πρόσωπα από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Νέες επαγγελματικές μανούβρες αναμένονται με την έκλειψη της Σελήνης που σχηματίζεται στις 16 Μαΐου στον έκτο ηλιακό οίκο σας. Επιπλέον, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ζώδιο σας η κρίση σας μάλλον δεν λειτουργεί σωστά: όσο βρίσκεστε μέσα στην “ομίχλη”, καλό θα είναι να επιστρατεύετε όλες τις αισθήσεις σας και πιο πολύ την έκτη από αυτές. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας ή και να αναζητήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που δεν έχει βγει από την καρδιά σας. Φροντίστε ωστόσο να είστε σαφείς στις διατυπώσεις σας.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Αρκετά θετική αναμένεται για σας η έκλειψη της Σελήνης που διαμορφώνεται στις 16 Μαΐου καθώς σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σας ή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία. Μέσα από φιλικές παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις, ανακαλύπτετε νέους ενδιαφέροντες “συνοδοιπόρους”. Πολλοί από εσάς αποφασίζετε να ενταχθείτε σε μια συλλογική προσπάθεια, σε μια ομάδα ανθρώπων. Προσοχή χρειάζονται ωστόσο τα επαγγελματικά σας, καθώς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι και τις 3/6, θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να κρατάτε ασφαλή τα αρχεία και τα σημαντικά σας έγγραφα.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Η σεληνιακή έκλειψη που σχηματίζεται στο Σκορπιό στις 16 Μαΐου, πρόκειται να επιφέρει αλλαγές στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας. Μια μετακόμιση, μια νέα άφιξη ή και μια συμβίωση, ακόμα κι αν σας προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα, απαιτούν μια περίοδο προσαρμογής. Αν πρόκειται να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά, φροντίστε να αποφύγετε το ρίσκο και είστε καλά πληροφορημένοι για το αντικείμενο της νέας σας δραστηριότητας. Μέχρι τις 3/6 δεν αποκλείονται απρόσμενες συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν. Καθυστερήσεις σε συλλογικές προσπάθειες και ασυνεννοησία με το κοινωνικό περιβάλλον δεν θα λείψουν.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Η έκλειψη της Σελήνης που διαμορφώνεται στις 16 Μαΐου σας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, ενώ παράλληλα σας ανοίγει το δρόμο για ταξίδια με αξιόλογες εμπειρίες. Φροντίστε να εξασφαλίσετε χρόνο για σημαντικές συναντήσεις, αποφύγετε όμως να προχωρήσετε σε μια σημαντική συνεργασία. Από την άλλη, αναθεωρήσεις επί αναθεωρήσεων σε επαγγελματικές σχέσεις φέρνει ο “δικός” σας ανάδρομος Ερμής στον αντίστοιχο τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας μέχρι τις 3/6. Αυτές θα προέρχονται από  άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας αλλά και από τη φθορά που υπέστησαν κάποιες από τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντί σας στον Κριό παίζουν το γνώριμο και ευχάριστο σε εσάς παιχνίδι των φιλικών και κοινωνικών επαφών. Ωστόσο η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16/5 στο Σκορπιό έχει βαθύτερα αιτήματα που όσο και να προσπαθείτε να αγνοήσετε, δεν σας αφήνουν αυτά! Είτε το χαμηλό ενεργειακό σας δυναμικό γύρω στις 18/5 είτε η ανασφάλεια που σας κατακλύζει σε ερωτικά ή οικονομικά θέματα, δεν σας αφήνουν να ξεδιπλώσετε τα χαρίσματά σας, να βρείτε την ανταπόκριση που προσμένετε και να απολαύσετε όσα ο Δίας και η Αφροδίτη υπόσχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 16/5 σε τετράγωνο με τον Κρόνο, οπωσδήποτε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη για σας σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα όμως σε ό,τι αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις και κάποια οικογενειακά θέματα. Οι προσπάθειες κόντρα στο ρεύμα δεν ωφελούν και μεταθέτουν τα προβλήματα διογκωμένα στο μέλλον. Πάρτε τις ευθύνες που σας αναλογούν και προσπαθήστε να τις εκπληρώσετε μέχρι κεραίας με υπομονή και στωική διάθεση. Στα επαγγελματικά, Δίας και Αφροδίτη από τον Κριό βάζουν “πλάτη” και παρόλα τα εμπόδια, καταφέρνετε να διατηρήσετε το θετικό “momentum”.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16/5 στο Σκορπιό εγείρει διάφορα ζητήματα στον επαγγελματικό χώρο που σας δημιουργούν καθυστερήσεις, εμπόδια ή δυσάρεστες συνθήκες είτε σας αναγκάζουν να λειτουργήσετε υπό την πίεση κάποιων ευθυνών που αναλαμβάνετε. Το παρασκήνιο είναι έντονο αλλά δεν σας διαφεύγει. Το δίλημμα είναι αν θα κρατήσετε τις πληροφορίες για τον εαυτό σας και ως μελλοντικό διαπραγματευτικό χαρτί ή θα μπείτε στη δυσάρεστη, πλην όμως ξεκάθαρη θέση να τις αποκαλύψετε! Γύρω στις 18/5 προσέξτε τον χώρο του σπιτιού για να προστατευθείτε από ζημιές ή φθορές, ιδιαίτερα στα υδραυλικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Ο απόλυτος τρόπος που βιώνετε τα πράγματα αυτό το διάστημα βρίσκεται στη ρίζα των αιτίων που σας δημιουργούν ένα αίσθημα δυσαρέσκειας. Μπορείτε να βρείτε άλλα πιο προφανή αίτια σε οικονομικές υποχρεώσεις ή έλλειψη επαφής και κατανόησης από το σύντροφό σας. Ωστόσο η πραγματική αιτία όπως προκύπτει από τη σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 16/5 στο Σκορπιό, ανιχνεύεται σε μια βαθιά ανυποχώρητη στάση! Διασταυρώστε οποιαδήποτε πληροφορία έρχεται και κυρίως, ακόμη και αν είναι αληθινή, αξιολογήστε την αντικειμενικά και ψύχραιμα για να μην σας οδηγήσει χωρίς ουσιαστικό λόγο σε πεσιμιστικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτήν την εβδομάδα καθώς η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16/5 στο Σκορπιό, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σας. Οπωσδήποτε αυτό δεν αποτελεί μια εύκολη συγκυρία! Ευθύνες και υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε δημιουργούν πρόσθετο άγχος αλλά όχι χωρίς νόημα αν περιοριστείτε σε αυτές και δεν επιχειρήσετε να εφαρμόσετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Αποφύγετε οποιουδήποτε είδους “εξομολόγηση”, ιδιαίτερα ερωτική, γιατί δεν θα βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε αφού θα την κάνετε τη λάθος στιγμή ή στον λάθος άνθρωπο!

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Με τη σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16/5 στο Σκορπιό, αναζητάτε την επικοινωνία αλλά σε ένα βαθύτερο επίπεδο, σε μια προσπάθεια να την κάνετε πιο μεστή και ουσιαστική. Με παρόμοιες προθέσεις προσπαθείτε να περιορίσετε τα ενδιαφέροντά σας σε αυτά που είναι χρήσιμα και έχουν αποδείξει την αξία τους στο παρελθόν. Παρόλα αυτά προκύπτει συνεχώς κάποιος παράγοντας που σας εμποδίζει. Μένετε με το αίσθημα του ανικανοποίητου και παλινδρομείτε ανάμεσα στην επιμονή και την παραίτηση. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν μόνα τους χωρίς να προσπαθείτε να τα κατευθύνετε αναγκαστικά.

Close Float
Σοκολάτα 102,4