ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 21 έως 27 Ιανουαρίου 2023

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ!

Αυτή την εβδομάδα θα μας δοθεί η ευκαιρία να σκεφτούμε πάνω σε κλασικές αλλά και ιδιαίτερα επίκαιρες αξίες όπως είναι το κοινό καλό, η αγάπη και η προσφορά στον συνάνθρωπο. Καταρχάς η εβδομάδα ξεκινά με μια ιδιαίτερα “ανθρωπιστική” Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 21/1 στον Υδροχόο. Θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ειδικά όσους έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες αυτών των ζωδίων. Η αρμονική συμμετοχή του Δία στον χάρτη της όπως επίσης και του Άρη, μας ωθούν να ξεπεράσουμε τα προσωπικά εμπόδια και να πάψουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας ως ανεξάρτητη μονάδα αλλά ως λειτουργικό μέλος μιας ευρύτερης κοινωνικής οντότητας. Αυτό δε, το υποστηρίζουμε ενεργά με λόγια και έργα! Σε συντονισμό είναι και η Αφροδίτη καθώς στις 27/1 μπαίνει στους Ιχθύς, για να υπενθυμίσει πως όλα αυτά είναι τουλάχιστον άχρηστα, χωρίς την ενσυναίσθηση, και την ανιδιοτέλεια!

Από τον Θανάση Ματσώτα

 

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου “πρωτοστατεί” στον ουρανό, με αποτέλεσμα η Νέα Σελήνη στις 21/1 να προϊδεάζει για ευχάριστα γεγονότα και θετικές εξελίξεις στις σημαντικές υποθέσεις σας. Φίλοι και σύμμαχοι θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό σας και θα υπερασπίζονται σθεναρά τις απόψεις σας. Ένα επαγγελματικό ταξίδι ίσως γίνει αιτία για αλλαγή πλεύσης στην καριέρα σας, μέσα από μια νέα πρόταση. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία που σχηματίζεται στις 25 του μήνα φέρνει την πολυπόθητη βελτίωση των υποθέσεών σας ενώ για πολλούς ένας ξαφνικός έρωτας είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Η Νέα Σελήνη στις 21/1 φωτίζει τα κακώς κείμενα στον τομέα της καριέρας σας. Μη βιαστείτε όμως να σκεφθείτε ότι η θέση σας διατρέχει κίνδυνο. Απεναντίας, η παρουσία του νεογέννητου φεγγαριού στον χώρο αυτό του ωροσκοπίου σας είναι άκρως βοηθητική για τα σχέδιά σας, για εγχειρήματα και προσοδοφόρες συνεργασίες. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο, σίγουρα όμως από εδώ και εμπρός θα έχετε την δυνατότητα να τα αυξήσετε πολύ περισσότερο με τις κατάλληλες κινήσεις. Με το εξάγωνο Ήλιου-Δία που σχηματίζεται στις 25 του μήνα προετοιμαστείτε για επαγγελματικές εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στις 21/1 στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου προϊδεάζει για έναν σεληνιακό μήνα που σας προτρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας και να τολμήσετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή για ορισμένους η οργάνωση του γάμου σας, θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία που σχηματίζεται στις 25 του μήνα είναι ιδανικό για να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας ή ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Η Νέα Σελήνη του σχηματίζεται στον Υδροχόο στις 21 του μήνα τονίζει το πάθος σας και αυξάνει τις πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης. Η περίοδος αυτή είναι επίσης κατάλληλη για επενδύσεις που θα αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδείς. Στις 27 του μήνα η ερωτική Αφροδίτη περνά στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για ερωτικές εκμυστηρεύσεις που θα αλλάξουν την ποιότητα της σχέσης σας. Παρόλο που σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, αν είστε αδέσμευτοι μη διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας σε μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Στις 21/1 ο Ήλιος συναντά τη Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε σχέσεις και συνεργασίες. Φροντίστε να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για τους αγαπημένους σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε άτομα που σας ταιριάζουν απόλυτα. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία που σχηματίζεται στις 25 του μήνα αποτελεί μια πανίσχυρη επιρροή που ευνοεί τα επαγγελματικά σας και σας βοηθά να μαγνητίσετε χρήματα και ανθρώπους. Η ανανέωση στην προσωπική σας εμφάνιση ή η απαλλαγή από βλαβερές συνήθειες, ευνοείται επίσης αυτό το διάστημα.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στον Υδροχόο στις 21 του μήνα αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για να αφοσιωθείτε στην εργασία σας, να καθορίσετε τις προτεραιότητές σας και να διαμορφώσετε μια νέα πραγματικότητα. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να ασχοληθείτε με το σώμα σας και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία που σχηματίζεται στις 25 του μήνα δημιουργεί νέα δεδομένα στην αισθηματική ζωή σας. Αν παραμένετε αδέσμευτοι, δύσκολα θα ξεφύγετε από τα δίχτυα ενός γοητευτικού ατόμου που σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Σκέφτεστε μόνο όσα σας ευχαριστούν, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1, να σας γεμίζει κατανόηση και να ωθεί σε νέα δημιουργικά ξεκινήματα. Μεταμορφώνεστε σε καλλιτέχνες που ξεδιπλώνουν τα κρυμμένα ταλέντα τους ενώ ο έρωτας γίνεται ιδεολογία. Ωστόσο στις 23/1, με τη συνάντηση του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αποστασιοποιείστε από όλα εκείνα που αισθάνεστε πως σας βάζουν πάγο. Η συναισθηματική ψυχρότητα δεν πηγάζει από εσάς αλλά είναι εξαναγκαστική. Στις 25/1 το χαμόγελο επανέρχεται στα χείλη και η αισιοδοξία φέρνει στον δρόμο σας χαρά και πολύτιμες απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην οικογενειακή ζωή και σε οτιδήποτε αφορά στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία. Οι ανακατατάξεις γίνονται διακαής επιθυμία, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1. Μπορείτε να προωθήσετε θέματα που σας απασχολούν και να δεσμευτείτε για μια υπόσχεση ή μια συμφωνία. Στις 23/1 η συνάντηση Αφροδίτης–Κρόνου καθορίζει τα αληθινά κίνητρα και τα δικά σας και των άλλων. Το διάστημα αυτό ξεκαθαρίζουν οι προτάσεις, οι ανάγκες και οι αναγκαιότητες, βλέποντας τα δρώμενα πιο ρεαλιστικά. Από τις 25/1 αισθάνεστε πως όσο περισσότερο δουλέψετε τόσο περισσότερο θα ανταμειφθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 γίνεστε ευαίσθητοι, μπαίνετε στη θέση του άλλου, εκφράζεστε άνετα, ειδικά μέσα από τον γραπτό λόγο. Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε και να απελευθερώσετε και τους άλλους. Στις 23/1 όμως, κάτι σας κόβει τα φτερά, λόγω της συνεύρεσης Αφροδίτης-Κρόνου και παράλληλα πιέζεστε και δυσφορείτε. Δεν θέλετε να πάρετε ευθύνες και προβληματίζεστε αρκετά. Από τις 25/1 ο κυβερνήτης σας Δίας επεμβαίνει για να σας λυτρώσει και να απογειώσει τον έρωτα, τη χαρά και τη δημιουργία. Στο τέλος της εβδομάδας, πετάτε χωρίς ζώνη ασφαλείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον στα οικονομικά αλλά και σε όλα εκείνα τα συναισθήματα, που εξαρτώνται από το μέγεθος της ασφάλειάς τους. Ζητάτε συνεχώς διαβεβαιώσεις και δεν χαρίζεστε σε κανέναν. Στις 23/1 η συνάντηση της Αφροδίτης με τον κυβερνήτης σας Κρόνο, σας κάνει να βασίζεστε σε μια οικονομική στήριξη ή στην εξέλιξη μιας δουλειάς που θα αποφέρει χρήμα. Η αγωνία σας είναι, να μην κοστίσουν ακριβότερα οι κινήσεις από τις επιλογές σας. Από τις 25/1 νιώθετε πιο χαλαροί και επενδύετε υλικά και συναισθηματικά με περισσότερη άνεση και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα νιώσετε συχνά ερωτευμένοι ή τείνετε να κινηθείτε προς ένα άτομο από το παρελθόν, που δεν είναι και τόσο ξεχασμένο. Περισσότερο όμως θα νιώσετε ερωτευμένοι με την ιδέα του έρωτα, παρά με ένα πρόσωπο αλλά οι ενέργειες θα είναι το ίδιο εκδηλωτικές. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά παρόλο που στις 23/1 η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, δημιουργεί αναστολές. Η παροδική απογοήτευση δίνει γρήγορα τη θέση της σε μια επικοινωνιακή έκρηξη στις 25/1. Δοκιμάστε, ρισκάρετε και αποκτήστε, αυτό που λαχταράτε.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας κάνει πολύ επιφυλακτικούς στα βήματα και στις αποφάσεις. Νιώθετε άβολα και η επικοινωνία δεν είναι το

ατού σας. Αντίθετα, θα θελήσετε αρκετές φορές να απομονωθείτε και να σκεφτείτε. Στις 23/1 η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σας προτρέπει να βάλετε έναν στόχο στην ερωτική σας ζωή και όχι μόνο. Από τις 25/1 νιώθετε πως διαχειρίζεστε τα πάντα με ευκολία, ιδιαίτερα κάποια οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν. Αν υπάρχουν μυστικά ή συγκεχυμένα συναισθήματα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 27/1 είναι η ευκαιρία να τα βγάλετε στο φως και να τους δώσετε ταυτότητα.

 

 

#ζώδια #ωροσκόπος #άστρα #αστρολογία #zodia #oroskopos #astra #astrologia #σέρρες #serres

Close Float
Σοκολάτα 102,4