ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 20 έως 26 Αυγούστου 2022

 

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

Το στοιχείο της γης που σας χαρακτηρίζει δεν λείπει από πουθενά, ούτε φυσικά από το τραπέζι σας. Τα αγαπημένα σας πιάτα αποτελούνται από καρπούς που προέρχονται από την μεγάλη γήινη αγκαλιά. Τα μικρά οικιακά ζωάκια “ανήκουν” στη δικαιοδοσία του ζωδίου. Ίσως αυτό δικαιολογεί τον οικολογικό προσανατολισμό των γνήσιων εκπροσώπων του αστερισμού.

Η τελειομανία είναι το σήμα “κατατεθέν” του ζωδίου σας, ωστόσο όταν η ζωή δε είναι τόσο τέλεια όσο θέλετε, τελικά είναι πιο εύκολο να νιώσετε ευτυχία με την αίσθηση που χαρίζει το φαγητό. TIPS: Εξαφανίστε την ανησυχία και το άγχος που σας βασανίζει, προτείνοντας σε κάποιον να σας κάνει απαλό μασάζ στους ώμους. Προτιμήστε να πιείτε ένα τσάι μέντας για να χαλαρώσει το σώμα σας. Ασκήστε το μυαλό σας, είτε διαβάζοντας κάποιο ενδιαφέρον βιβλίο είτε λύνοντας σπαζοκεφαλιές στα σταυρόλεξα. Χαλαρώστε γεμίζοντας την μπανιέρα με αιθέρια έλαια, ρίξτε δυο σταγόνες τριαντάφυλλο και δυο σταγόνες βασιλικό.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Αλλαγή σκηνικού από τις 20/8 με τον Άρη στους Διδύμους και τον Ερμή στο Ζυγό από τις 26/8. Οι πλανήτες να σας καλούν να απολαύσετε ό, τι έχετε στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Ξεχωρίζετε για την άνεση στο λόγο. Ο σύντροφός σας, – ή και μια νέα σχέση – φροντίζει να σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στη μαγεία του ήλιου και του έρωτα. Η κατανόηση και ένας μυστικός κώδικας επικοινωνίας θα αποθεώσουν την διάθεσή σας. Δυναμική στάση και ζωηράδα, σάς οδηγούν σε μια πληθώρα γνωριμιών και κοινωνική διεύρυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 23/8, πρόκειται να φέρει σε πολλούς από σας ανέλπιστες επαγγελματικές προτάσεις που θα αποδεχτείτε μετά από δεύτερη σκέψη λόγω της αντίθεσης Ερμή-Ποσειδώνα στις 21/8. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο από τις 23/8 θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλές φιλοδοξίες σας. Καλό θα είναι ωστόσο να μην εκμυστηρεύεστε τις προθέσεις σας. Ειδικά όσοι έχετε περάσει μια μεγάλη περίοδο ανεργίας, τώρα μπορείτε να εξασφαλίσετε την σταθερότητα που αναζητάτε και να απολαύσετε τα επαγγελματικά οφέλη που σας εγγυάται ο Ερμής στον Ζυγό από τις 26 του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Η καλοκαιρινή περίοδος φαίνεται ότι παίρνει παράταση και με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 20/8 βρίσκετε χρόνο για ταξίδια, έρωτες και περιπέτειες. Μάλιστα, με την είσοδο και του δικού σας Ερμή στο Ζυγό από τις 26 του μήνα καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας και εσείς μπλέκετε σε έναν ατέλειωτο κύκλο γνωριμιών, που όμως σας εμποδίζει να αφιερώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε την προσοχή σας στις νέες προοπτικές της επαγγελματικής σας ζωής και αξιολογήστε με προσοχή τα πρόσωπα και τα πράγματα που είναι νέα για σας.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Οι προσπάθειες που καταβάλλετε στον επαγγελματικό τομέα πιάνουν τόπο και η αύξηση των οικονομικών αποδοχών σας δικαιώνει τους κόπους σας. Τι κι αν χάσατε λίγες μέρες από την καλοκαιρινή άδειά σας; Από τις 23 του μήνα, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, μπορείτε να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού την ώρα που άλλοι επιστρέφουν για δουλειά, εσείς βρίσκεστε σε ονειρεμένους προορισμούς και μάλιστα χωρίς την συνηθισμένη πολυκοσμία που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Απολαύστε αυτή την εβδομάδα με όλες τις αισθήσεις σας!

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Ο Άρης που περνά στους Διδύμους στις 20 και ο Ερμής στο Ζυγό στις 26/8 σας δίνουν την ευκαιρία να αποδράσετε εντελώς απρογραμμάτιστα μαζί με το σύντροφό σας για ένα ρομαντικό προορισμό που θα τονώσει τον έρωτά σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε την διαχείριση των οικονομικών σας και να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Στις 23/8 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο, με αποτέλεσμα να προκύψουν έξοδα που συνηθίζετε να κάνετε για την καλοπέρασή σας. Δώστε λίγη προσοχή σε πρακτικούς τομείς της ζωής σας, όπως είναι τα επαγγελματικά σας.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Δικαιωμένοι και σθεναροί, είστε αποφασισμένοι να μην παρεκκλίνετε από την επαγγελματική πορεία σας ακόμα και όταν από τις 20/8 με τον Άρη στους Διδύμους κάποιοι σας εκνευρίζουν στο χώρο της εργασίας σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από τις 23/8 στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Ωστόσο όσοι κάνετε μια νέα γνωριμία τώρα, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον τομέα των οικονομικών σας, με το πέρασμα του δικού σας Ερμή από τις 26/8 από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και τον τομέα των χρημάτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Εγκαταλείπετε απότομα την ευεξία που κυριαρχούσε και η εβδομάδα σας βρίσκει κάπως βαριεστημένους. Ο Ερμής στην Παρθένο και οι όψεις που σχηματίζει σας μπερδεύουν, με αποτέλεσμα να αυτοαναιρείστε και να εμφανίζεστε αναξιόπιστοι στους άλλους. Σκέφτεστε επιφυλακτικά και δεν ανοίγεστε όσο θέλετε με αποτέλεσμα να κάνετε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Αυτό σταματάει στις 26/8 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Έχουν προηγηθεί οι είσοδοι του Άρη στους Διδύμους στις 20/8 και του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/8, που συντηρούν κάπως την αστάθεια και την αναποφασιστικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Το μυαλό δεν σταματάει να πηγαίνει από το ένα θέμα στο άλλο, εστιάζοντας σε συναισθηματικές προτροπές και κοινωνικές αβρότητες. Από 21/8 έως 23/8 προσπαθείτε να λύσετε αινίγματα και να απαντήσετε σε ερωτηματικά αλλά τελικά διαμορφώνετε τη δική σας θεωρία και αφήνετε τους άλλους να ψάχνονται. Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους στις 20/8 σας κινητοποιεί για αρκετό διάστημα σε θέματα χρεών, ρυθμίσεων και οφειλών. Στις 23/8 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και αναλύει λεπτομερώς τις κοινωνικές σας προτεραιότητες και στις 26/8 ο Ερμής στον Ζυγό σας απομονώνει, για να αφουγκραστείτε ήσυχα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Πονοκεφαλιάζετε με επαγγελματικές εκκρεμότητες και παράλληλα χρησιμοποιείτε τεχνάσματα για οικονομικές απολαβές. Κάντε στην άκρη τους προβληματισμούς και υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκαλιές τον Άρη απέναντί σας στους Διδύμους, στις 20/8. Από τη θέση αυτή θα σηματοδοτήσει μια μακρά πορεία δράσης και θα βοηθήσει να κινητοποιηθείτε για να βγείτε από δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις, όχι χωρίς ένταση αλλά με ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Ήλιος στην Παρθένο από τις 23/8 και ο Ερμής στον Ζυγό από τις 26/8 αλλάζουν τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επιλογές. Γίνεστε πιο διπλωματικοί και επιφυλακτικοί και κερδίζετε πολλά περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Σκέφτεστε μέσα σε όλα, πώς θα αποδράσετε και αν έχετε επιστρέψει, πώς θα παρατείνετε τις διακοπές. Ο Ερμής διαπραγματεύεται με Ποσειδώνα και Πλούτωνα και το αποτέλεσμα έχει μεγάλη επίδραση πάνω σας. Δεν θέλετε να ξαναγυρίσετε σε μια συνηθισμένη καθημερινότητα και επιθυμείτε να ενταχθείτε σε μια κοινωνική προσφορά με χαρακτήρα εθελοντισμού. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20/8 δίνει ώθηση για μια δραστήρια καθημερινότητα, ο Ήλιος στην Παρθένο από τις 23/8 ξεδιπλώνει νέα ενδιαφέροντα και ο Ερμής στον Ζυγό από τις 26/8, οργανώνει τα επαγγελματικά σας σχέδια με διπλωματία και χάρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Ψάχνετε ευκαιρία και ευνοϊκές συνθήκες να ρυθμίσετε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα. Ανοίγετε έτσι μια καινούργια πόρτα για να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπαίνουν σε νέα τροχιά καθώς οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Με τη βοήθεια του Ερμή στην Παρθένο καταφέρνετε να δρομολογήσετε σιωπηλά τα σχέδιά σας. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20/8 εξάπτει την ερωτική ζωή και την ανάγκη για διασκέδαση και δράση ενώ ο Ερμής στον Ζυγό από τις 26/8, βοηθάει να επικοινωνήσετε τις πολλές πνευματικές σας ανησυχίες και επιδιώξεις.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Με τον Ερμή απέναντί σας στην Παρθένο και τις όψεις του με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, οι σχέσεις αποκτούν ουτοπική και παθιασμένη μορφή, την οποία επιθυμείτε να κατανοήσετε. Ωστόσο προσπαθήστε να χαρείτε τις στιγμές, παρά να τις αναλύσετε. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20/8 βάζει προτεραιότητα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ο Ήλιος περνάει απέναντί σας στην Παρθένο στις 23/8 και φωτίζει την ανάγκη για συνύπαρξη ενώ στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και κτίζει ένα ωραίο γκολ ανάμεσα από τα δοκάρια των οικονομικών υποχρεώσεων μέσα από μια αστρική “πάσα”.

 

 

 

 

 

#ζώδια #ωροσκόπος #άστρα #αστρολογία #zodia #oroskopos #astra #astrologia #σέρρες #serres

Close Float
Σοκολάτα 102,4