ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ!

Το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα αφού στις 26/9 πραγματοποιείται εκεί η Νέα Σελήνη ενώ λίγες μέρες αργότερα και για την ακρίβεια στις 29/9, μπαίνει και η Αφροδίτη.  Πρόκειται για μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη σε σύγκριση με το γενικά δύσκολο αστρολογικό “τοπίο” που προηγείται και έπεται. Αυτό οφείλεται κυρίως στην παρουσία του Δία απέναντι από τα Φώτα που υπόσχεται να δώσει πινελιές αισιοδοξίας και χαλαρότητα στην αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών. Βέβαια από την άλλη, θα διευκολύνει και θα επιταχύνει την πορεία όλων των πολιτικοκοινωνικών εξελίξεων. Η πολυπόθητη αίσθηση ισορροπίας είναι δύσκολο να επιτευχθεί καθώς υπάρχει διάθεση επικοινωνίας και διαλόγου αλλά ταυτόχρονα διάφορες ιδεοληψίες επηρεάζουν τις αποφάσεις. Η Αφροδίτη που μπαίνει σε έναν χώρο πολύ οικείο γι’ αυτήν, αναζητά επίσης ειρήνη, αρμονία και συνεννόηση. Μας προτρέπει σε ευγενικές προσεγγίσεις και με στόχο πάντα τον τελικό συμβιβασμό, μπορούμε να διαπραγματευτούμε και να γεφυρώσουμε με μαεστρία δύσκολες αντιπαραθέσεις!

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 26 του μήνα στο Ζυγό και στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου με τη συμμετοχή του Δία από το ζώδιό σας, θα καθορίσει την πορεία των σχέσεών σας. Οι σχέσεις που θα κριθούν δεν είναι μόνο ερωτικές αλλά αφορούν και επαγγελματικές συνεργασίες. Είστε σε θέση να αποφασίσετε ποιές από αυτές πρέπει να παραμείνουν στη ζωή σας. Με την είσοδο και της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 29 του μήνα οι δεσμευμένοι θα επισημοποιήσετε το δεσμό με το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι θα ζήσετε τον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 26 του μήνα στο Ζυγό και η Αφροδίτη που περνά στο ίδιο ζώδιο στις 29/9 σας ωθούν να προωθήσετε με δυναμικούς τρόπους τις θέσεις και τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας και φέρνουν σε “απόσταση βολής” τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Η ενεργητικότητά σας ανεβαίνει κατακόρυφα. Νιώθετε έτοιμοι να περάσετε στη δράση και να εκμεταλλευτείτε τα πρόσφατα γεγονότα για να αυξήσετε το κύρος και τα εισοδήματά σας. Γι’ αυτό μην σπαταλάτε ή υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας: η περίοδος αυτή συνιστά διασκέδαση, αναψυχή αλλά και ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Ο Δίας στον τομέα των φιλικών σχέσεων έχει δημιουργήσει νέες κοινωνικές παρέες και αν απομακρυνθήκατε από άτομα που έχουν αποδείξει τη φιλία τους, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επαφή σας μαζί τους. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 26/9 στο φιλικό Ζυγό, θα φέρει και νέους φίλους στη ζωή σας ή ακόμα και μια αισθηματική σχέση. Η είσοδος και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τις 29/9 φέρνει ερωτικά καρδιοχτύπια μέσα από το κοντινό περιβάλλον και από νέες  γνωριμίες ενώ βοηθά όλο το φάσμα των σχέσεών σας.

KAPKINOΣ

Έντονη κοινωνικότητα φέρνει η εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 26 του μήνα στο Ζυγό και η Αφροδίτη που περνά στο ίδιο ζώδιο στις 29/9 σας ωθούν να συναντήσετε συγγενικά πρόσωπα, να αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις, να διασκεδάσετε αλλά και να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με άτομα της οικογένειας σας. Κάποια από αυτά μάλιστα, θα σας δώσουν συμβουλές που θα σας φανούν πολύτιμες. Τώρα θα θελήσετε να αναδιοργανώσετε το περιβάλλον στο σπίτι είτε κάνοντας επισκευές που κρίνονται απαραίτητες είτε δημιουργώντας μια νέα ερωτική φωλιά για να συζήσετε με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 26 του μήνα στο Ζυγό και η Αφροδίτη που περνά στο ίδιο ζώδιο στις 29/9 ενεργοποιούν τον τομέα της επικοινωνίας και σας δίνουν το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που καταστρώνετε εδώ και καιρό. Οι προοπτικές για προσωπική επιτυχία και για βελτίωση των οικονομικών σας αυξάνονται και εύκολα μπορείτε να κατακτήσετε μια ηγετική θέση. Η περίοδος αυτή σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε συζητήσεις που αφορούν στην πρόοδό σας, να συνάψετε ένα συμβόλαιο συνεργασίας ή να πληροφορηθείτε την θετική έκβαση μιας υπόθεσης.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Από αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 26 του μήνα στο Ζυγό και η Αφροδίτη που περνά στο ίδιο ζώδιο στις 29/9 επηρεάζουν τον οικονομικό τομέα, γεγονός που σας βοηθά να βάλετε νέους στόχους για το άμεσο μέλλον σας. Το σύμπαν σας προσφέρει μια καταπληκτική ευκαιρία να “ξεμπερδεύετε” με ένα χρόνιο επαγγελματικό ζήτημα ή να λύσετε το “γόρδιο δεσμό” σε μια εργασιακή υπόθεση. Είναι σκόπιμο να εργαστείτε με κέφι αφού οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν τα μέγιστα. Ωστόσο, προσέχετε τα χρήματά σας και να μην κάνετε σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

O Ήλιος στο ζώδιό σας δίνει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε. Ωστόσο νιώθετε ένα μούδιασμα που δεν θα σας αφήσει ως τις 29/9, που ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας. Σκέφτεστε λίγο καχύποπτα και επιφυλακτικά και προσέχετε τις κουβέντες σας. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό αν δεν σας βάλει σε έντονη συστολή. Στις 26/9 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας προετοιμάζει το έδαφος για σημαντικές αλλαγές και γενναία βήματα, σε όλα τα επίπεδα. Στραφείτε λοιπόν εσωτερικά, παρατηρήστε τα γεγονότα και βγείτε να δηλώσετε πανηγυρικά τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Μέχρι τις 26/9 τα γεγονότα βοηθάνε να σχηματίσετε μια οριστική γνώμη για κάποια άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Οι συζητήσεις με φίλους, γνωστούς και συνοδοιπόρους θα είναι πολύ καθοριστικές, δίνοντας νέα πνοή στα σχέδιά σας. Στην ουσία τεστάρετε εκείνους που επιθυμείτε να επενδύσετε από κοινού και κάνετε σαφείς τις προθέσεις σας. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 26/9, είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα κουβάρια μέσα σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε το δίκαιο και να αποδώσετε δικαιοσύνη. Τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητάτε πλήρη διαφάνεια και ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 26/9 με τις όψεις που σχηματίζει, βοηθάει τα επαγγελματικά σχέδια και βελτιώνει τα οικονομικά σας. Κινηθείτε με κάθε τρόπο τις τρεις πρώτες μέρες της εβδομάδας γιατί θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9 με την αντίθεση του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Δία, σας κάνει να ζείτε άλλο ένα μικρό καλοκαίρι διακοπών. Απολαμβάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή και δεν μετανιώνετε για την υπερβολή που τα συνοδεύετε. Το βασικό μέλημα, είναι να διώξετε τη ρουτίνα από τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9 δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να φτάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Σε συνδυασμό με την αρμονική όψη του Άρη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο στις 28/9, λαμβάνετε ικανοποίηση από το εργασιακό περιβάλλον και οικονομική ανταμοιβή είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα. Δραστηριοποιηθείτε για να πραγματοποιήσετε τα πλάνα σας και εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο ως τις 26/9 δίνει ώθηση και υπενθυμίζει τις πνευματικές σας ενασχολήσεις, που και αυτές ζητάνε την παρουσία σας. Ένας καλός συνδυασμός, θα σας κάνει να νιώσετε επιτυχημένοι και ισορροπημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Βελτιώνετε τις σχέσεις σας και αρπάζετε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες για σταθερότητα, ειδικά γύρω στις 28/9. Αισθάνεστε έτοιμοι για καινούργια ξεκινήματα και νιώθετε πολύ δημιουργικοί και με ανεξάντλητη ενέργεια. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 στον Ζυγό, υπόσχεται ευχάριστες επαφές και εποικοδομητικές συμφωνίες. Αν επιδιώκετε να ξεκινήσετε μια σημαντική αγορά, ενασχόληση ή επένδυση, είναι μια πολύ κατάλληλη περίοδος. Ευνοούνται επίσης νομικές και οικονομικές υποθέσεις, ρυθμίσεις και διακανονισμοί. Ερευνήστε καλά πριν κάνετε τα βήματά σας ώστε να έχετε καθαρή και πλήρη εικόνα. Εμπλουτίστε τη ζωή σας και με νέα πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Μέχρι τις 26/9 προετοιμάζεστε για ένα μεγάλο βήμα και έχετε όλα τα εφόδια για να το κάνετε. Σχέσεις και συνεργασίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αλλά στην αρχή της εβδομάδας μην εμπιστευτείτε κανέναν και τίποτα -ούτε και εσάς τους ίδιους. Μαζέψτε πληροφορίες, κάντε επαφές και συζητήσεις και επεξεργαστείτε τα πάντα με σύνεση. Στις 26/9 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας προτρέπει να ξεκινήσετε όσα έχετε στο μυαλό σας και σας χαρίζει εύνοια στις επενδύσεις, όποιες και αν είναι αυτές. Επενδύστε λοιπόν αισθηματικά και υλικά και χτίστε κάτι καινούργιο, που θα σας αναζωογονήσει πάραυτα

.

 

 

 

 

 

#ζώδια #ωροσκόπος #άστρα #αστρολογία #zodia #oroskopos #astra #astrologia #σέρρες #serres

Close Float
Σοκολάτα 102,4