ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 6 έως 12 Αυγούστου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ!

 

Στις 11/8 η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα για να δώσει χαρά, έρωτα, λάμψη στη ζωή μας και όλα αυτά ίσως με κάποια υπερβολή! Νιώθουμε καλά και αυτό θέλουμε να το μοιραστούμε. Για αυτό και γινόμαστε γενναιόδωροι, ίσως παραπάνω από όσο πρέπει, αναζητώντας ταυτόχρονα την αποδοχή στα μάτια των άλλων. Η Αφροδίτη Θα παραμείνει εκεί έως τις 5/9. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Υδροχόο. Θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ιδιαίτερα αυτούς που έχουν γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου αυτών των ζωδίων. Η έντονη παρουσία του Ουρανού και του Άρη σε δυσαρμονική όψη με τα Φώτα, δίνει τον χαρακτήρα αυτής της Πανσελήνου. Εκρηκτικές καταστάσεις και ανατροπές είναι αναμενόμενες. Παρόλο τον αιφνιδιαστικό τους χαρακτήρα, τα πραγματικά αίτια κρύβονται στο πείσμα και την προσκόλληση. Έχουμε τη δυνατότητα να προκαλέσουμε δημιουργικές αλλαγές, πριν έρθουν από μόνες τους με ανεπιθύμητο τρόπο!

Από τον Θανάση Ματσώτα

 

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Οι δυσαρμονικές γωνίες του Άρη, της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό από τις 7 μέχρι τις 11/8 θα σας κάνουν να αντιδράσετε στα όσα συμβαίνουν στην προσωπική ζωή σας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 11/8 υπόσχεται όμως και συγκλονιστικές στιγμές για όσους αναζητούν την περιπέτεια και έναν έρωτα στους δεσμευμένους. Με τη γοητεία σας θα προσελκύσετε νέους θαυμαστές. Με την Πανσέληνο στις 12/8 θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις φιλικές σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από τον κοινωνικό κύκλο να προκύψουν νέες προοπτικές συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 9/8 αρκετοί από σας αναμένεται να ζήσετε αισθηματικές απογοητεύσεις και κάποιοι άλλοι να δημιουργήσετε σχέσεις που πρέπει να μείνουν κρυφές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα στις 11/8 δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από τον ευρύτερο οικογενειακό σας χώρο να τραβήξει το ενδιαφέρον σας και για ευνόητους λόγους να μην θελήσετε να “διατυμπανίσετε” τα συναισθήματά σας. Η Πανσέληνος στις 12 του μήνα, πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο επαγγελματικών επιτυχιών. Οτιδήποτε ξεκινήσετε τώρα, θα έχει μακροημέρευση, αρκεί να διαθέτει υγιείς βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Η αισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αλλά και πιο “επικίνδυνη” από τις 7 μέχρι τις 11/8. Μετά τις 11/8 με την Αφροδίτη στο Λέοντα, θα γίνετε περισσότερο εκδηλωτικοί και θα δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα, ώστε να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σας. Σε πολλούς από σας θα ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12/8, θα απελευθερώσει την σκέψη σας από έγνοιες και θα σας ωθήσει να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι. Άτομα του εξωτερικού θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα από τις 11/8, σας παροτρύνει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για την ικανοποίησή σας, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να ζητήσετε ένα δάνειο για να κάνετε την ζωή σας πιο άνετη. Ωστόσο θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση, λόγω των δύσκολων καιρών. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12 του μήνα, σας δίνει την δυνατότητα να αξιολογήσετε τον τρόπο ζωής σας και να ξεκινήσετε αλλαγές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στον ψυχισμό σας. Αυτό μπορεί να είναι από μια επένδυση ή μια νέα δημιουργική εργασία που θα σας ικανοποιεί απόλυτα.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 11/8 και η Πανσέληνος απέναντί σας από τις 12/8 σάς ωθούν σε μια νέα πορεία. Νιώθετε ότι είναι καιρός να αλλάξετε δουλειά, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους… Πράγματι, θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις ή θα συμβούν αλλαγές χωρίς καν να το επιδιώξετε. Ζυγίσετε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά. Η αισθηματική ζωή σας είναι ο τομέας που χρειάζεται την προσοχή σας καθώς ο σύντροφός σας νιώθει ότι αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην δουλειά σας. Αν καταφέρετε να εξισορροπήσετε τα πράγματα, θα δείτε την κατάσταση να βελτιώνεται.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Ανάμικτα συναισθήματα και καταστάσεις. Ίσως δείτε τα σχέδιά σας να ανατρέπονται και αυτό σας ωθήσει να αξιολογήσετε δεδομένα και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα από τις 11 μήνα πολλοί θα δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση. Ερωτικά καρδιοχτύπια αναμένονται και μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Καθώς μάλιστα λίγοι θα είναι αυτοί που θα μπορούν να αντισταθούν στην γοητεία σας, είναι πιθανό να μπείτε σε μεγάλα διλήμματα. Πάντως η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 12/8, ανοίγει μια νέα -πολύ όμορφη σελίδα- στην καθημερινή ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Και ενώ το καλοκαίρι είναι στο φόρτε του, όλο και κάτι υπάρχει που θα σας φουντώσει περισσότερο και από τον καύσωνα. Εκτός από την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 12/8 που επηρεάζει όλη την εβδομάδα, προηγείται η δυσαρμονική όψη του κυβερνήτη σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 9/8. Για άλλη μια φορά καλείστε να αποδείξετε τα αυτονόητα σε επαγγελματική και σε προσωπική ζωή. Παθιάζεστε, λειτουργείτε παρορμητικά και νιώθετε πως φτάσατε και πάλι στα όρια. Η Πανσέληνος επιβεβαιώνει πως οι σχέσεις κρέμονται σε μια κλωστή, τη στιγμή όπου οι αιφνιδιασμοί είναι το μόνο όπλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Η εβδομάδα ξεκινάει με ανταγωνισμούς και εκβιαστικές προτροπές, με τον Άρη απέναντί σας να συγκρούεται με τον Κρόνο. Οι επαφές σας δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες ενώ ανταλλάσσετε και βαριές κουβέντες, προκειμένου να αποδειχθεί ποιος έχει το πάνω χέρι. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 θα ρίξει φως μόνο σε όσα βαραίνουν και θα προτρέψει να τα βγάλετε πέρα. Εξοπλιστείτε με ψυχραιμία και σύνεση και προσπαθήστε να λήξετε καταστάσεις που δεν πάνε άλλο. Ακίνητη περιουσία, αγοραπωλησίες, ανάγκες σπιτιού και ρυθμίσεις, αποκτούν βαρύνουσα σημασία. Ό,τι εμφανιστεί, αντιμετωπίστε το και ως μια σημαντική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Καταλαβαίνετε πως έρχεται μια μπόρα και προσπαθείτε να προετοιμαστείτε. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 συνοδεύεται από κεραυνούς και αυτό θα το ζήσετε στις επαφές σας με τους άλλους, στο μεταφορικό μέσο ή στις ηλεκτρικές συσκευές. Έρχονται τα πάνω κάτω και αν είστε διακοπές στην Γαύδο δεν θα σας νοιάξει και πολύ. Αν όμως δεν είστε, προετοιμαστείτε για ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που μόνο καλό θα σας κάνουν μέσα από την έντασή τους. Υποδεχτείτε την Αφροδίτη στον Λέοντα στις 11/8 για να πάρετε δύναμη και να εστιάσετε σε όσα και όσους, σας κάνουν ευτυχισμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 12/8 και τις σκληρές όψεις που τη συνοδεύουν, η διέξοδος είναι να ξοδέψετε χρήματα για να καλλωπιστείτε και να κάνετε αγορές λόγω και του δελεασμού των εκπτώσεων. Μόνο έτσι θα αποφύγετε τους τσακωμούς και τις συνεχείς εντάσεις από τις δυσαρμονικές όψεις Ήλιου και Άρη με τον Ουρανό και τον κυβερνήτη σας Κρόνο, αντίστοιχα. Νιώθετε πως η χαρά που υπάρχει άφθονη στο καλοκαίρι, σας δίνεται με το σταγονόμετρο και πρέπει να την πληρώσετε ακριβά. Ωστόσο θα είστε γενναιόδωροι και δεν θα σκύψετε το κεφάλι στις προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Συχνές θα είναι οι παρεξηγήσεις και οι αντιπαραθέσεις με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 12/8 δημιουργώντας δυσαρέσκειες με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, θα υπάρξουν και εναλλαγές στη διάθεση με τον Ήλιο σε δυσαρμονική όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό και τον Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Νιώθετε την ανάγκη να διεκδικήσετε τα πάντα, ακόμα και εκείνα που έχετε σαφώς εξασφαλίσει. Βρίσκεστε σε μια διαρκή ένταση και τίποτα δεν σας ικανοποιεί. Μόνη λύτρωση, το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντί σας στις 11/8, που μετριάζει σταδιακά την έξαψη και γλυκαίνει το βλέμμα.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Στην αρχή της εβδομάδας τίποτα δεν δείχνει την ξαφνική και απότομη αλλαγή της διάθεσης. Αντίθετα είστε χαλαροί και ξένοιαστοι. Ραγδαία όμως κάτι σας αγχώνει και σας κάνει να σκέφτεστε με καχυποψία και μυστικοπάθεια. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 δίνει μια ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανησυχίες αλλά δεν σας δίνει τον κατάλληλο τρόπο. Η σύγκρουση Ήλιου-Ουρανού στις 11/8 μπορεί να φέρει προστριβές με ανθρώπους από τη δουλειά ή με όσους εμπλέκονται στην καθημερινότητά σας. Για να βγάλετε άκρη προσπαθήστε να απομονωθείτε και να συλλογιστείτε, καθώς αυξάνονται και τα ερωτηματικά.

 

 

 

 

#ζώδια #ωροσκόπος #άστρα #αστρολογία #zodia #oroskopos #astra #astrologia #σέρρες #serres

Close Float
Σοκολάτα 102,4