ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 16 έως 22 Απριλίου 2022

 

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΡΟΣ

Αν ο σύντροφος είναι Ταύρος – τότε η ερωτική του φύση είναι “βραδυφλεγής” και εκδηλώνεται σχετικά αργά. Πριν προχωρήσει μαζί σας θέλει να βεβαιωθεί για τα αισθήματα και τις προθέσεις σας. Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί να περάσει ένα εύλογο διάστημα. Επίσης θέλει να γνωρίζει εκ των προτέρων πού ή πώς τελικά θα καταλήξει η σχέση σας. Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι σημαντικές για αυτόν. Έτσι, τα συναισθήματα του εκδηλώνονται μόνον όταν νοιώθει οικονομική ασφάλεια. Στον έρωτα είναι επίμονος, διεκδικητικός και ισχυρογνώμων. Αν ενδιαφέρεται για σας και σας αγαπά, μην τολμήσετε να “κοιτάξετε” προς άλλη κατεύθυνση. Σε περίπτωση που το κάνετε πρέπει να γνωρίζετε, ότι ποτέ δεν θα μπορέσετε να επαναφέρετε τα συναισθήματα και την σχέση σας στην πρότερη κατάσταση. Επιθυμεί θα δημιουργήσει ένα “φράκτη” γύρω σας και να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα μέσα στη ….φυλακή του περιορισμού που σας επιβάλλει!

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Μπορείτε να διαχειριστείτε την ενέργεια της Πανσελήνου στις 16/4, μόνο μέσα από σιδερένια πειθαρχία και προγραμματισμό. Μην παρεκκλίνετε ούτε κατ’ ελάχιστο από τις απαραίτητες καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες όπως επίσης και την υπερκόπωση από τους εξαντλητικούς ρυθμούς που θέλετε να επιβάλλετε στον εαυτό σας.

Νευρικότητα και αστάθεια αποσυντονίζουν τα λόγια και τις πράξεις σας, ειδικά πέριξ της 18/4 καθώς ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Πλούτωνα. Ασφαλώς κάτι βράζει έντονα μέσα σας και χρειάζεται εκτόνωση. Περιορίστε όμως όσο μπορείτε την επιθετικότητά σας. Επίσης δείξτε ψυχραιμία σε απρόσμενες προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Φαίνεται ότι δεν έχετε πια αρκετή υπομονή με τους άλλους και είσαστε έτοιμοι να ξεσπάσετε επί δικαίων και αδίκων. Στην Πανσέληνο που γίνεται στις 16/4 η Σελήνη είναι στο χώρο της εργασίας σας. Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο σας σε μια πολύ σημαντική σχέση ή συνεργασία. Θα ήταν καλό να κάνετε μια συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, πιθανόν όμως τα γεγονότα να σας προλάβουν και να μείνετε με το παράπονο ότι δεν είπατε όσα θα θέλατε να πείτε. Βρείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια κινηθείτε γρήγορα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Δεν έχει νόημα να ρίχνετε στον εαυτό σας τις ευθύνες για λάθη του παρελθόντος. Απλά δείξτε αποφασιστικότητα στις πράξεις σας από εδώ και στο εξής, παίρνοντας ξεκάθαρες αποφάσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 16/4 σας πιέζει να απαντήσετε σε ερωτήματα όπως: εσωτερική οργάνωση ή σπατάλη δυνάμεων, αυτάρκεια ή οικονομική εξάρτηση, χτίσιμο ή γκρέμισμα, αντίσταση και ήσυχη συνείδηση ή ενδοτικότητα και τύψεις. Μπορείτε να απαντήσετε με όποιον τρόπο θέλετε. Αυτό που θα διαλέξετε όμως, πρέπει να το υποστηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις και να το πάτε ως το τέρμα.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Μέχρι και τις 18/4 που σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, έχετε αποφασίσει να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους σημαντικούς στόχους σας. Η Πανσέληνος στις 16/4 σας ωθεί να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή. Ο χώρος του σπιτιού θα σας απασχολήσει είτε για κάποιες μικροεπισκευές που θα αναγκαστείτε να κάνετε είτε για μεγαλύτερες αλλαγές που θα αποφασίσετε ξαφνικά. Με δεδομένο ότι το σπίτι είναι ο χώρος που πρέπει να αντικατοπτρίζει και να συντελεί στην εσωτερική μας γαλήνη, προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Το διάστημα μέχρι τις 18/4 που κορυφώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, νιώθετε ευάλωτοι χωρίς να μπορείτε να καθορίσετε τι είναι ακριβώς αυτό που σας φοβίζει. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 16/4, προκαλεί υπερδιέγερση στο νευρικό σας σύστημα. Νιώθετε επικοινωνιακή υπερχείλιση. Θέλετε να ασχολείστε ταυτόχρονα με πολλές δραστηριότητες, με οτιδήποτε περνάει από το μυαλό σας. Προσπαθήστε να μην σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας άσκοπα. Είναι μια καλή ευκαιρία να επεκτείνετε ή να εξειδικεύσετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Δώστε προσοχή στα προβλήματα των κοντινών σας ανθρώπων.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Η Πανσέληνος στις 16/4 αποτελεί τη σπίθα που “φουντώνει” την ερωτική σας διάθεση αλλά και την επιθυμία να ξεκινήσετε καινούργια δεδομένα με βασικό κριτήριο να σας δίνουν ευχαρίστηση και συναισθήματα ολοκλήρωσης και ευτυχίας. Η δύσκολη όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον όγδοο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σας μέχρι και τις 18/4. Εκδηλώνετε μια αντιφατική συμπεριφορά και ενώ αισθάνεστε ανασφάλεια και σχεδιάζετε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας, ξαφνικά και τελείως αψυχολόγητα ξοδεύετε χρήματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, πληρώνοντας στην πραγματικότητα όχι αυτό που αγοράζετε, αλλά απλά την παρόρμησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 16/4 αισθάνεστε μια εσωτερική έξαψη, λόγω της παράλληλης δυσαρμονικής όψης του Ήλιου απέναντί σας, με τον Πλούτωνα. Τα συναισθήματα είναι φλογερά αλλά και γεμάτα παρόρμηση, γι αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιδιώξεις, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Τη Μεγάλη Δευτέρα ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Ουρανό, σας βγάζει από αδιέξοδα και σπαζοκεφαλιές, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τη διπλωματία και τη χάρη σας. Μη βιάζεστε, μη βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα και κινηθείτε έξυπνα, χωρίς ανταγωνισμό, ανυπομονησία και θυμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Με την Πανσέληνο στις 16/4 και την προσμονή των γιορτινών ημερών δεν έχετε την απαραίτητη ενέργεια και θέληση να ξεδιαλύνετε κάποια πράγματα. Ωστόσο μπορείτε να τα αφουγκραστείτε και να κάνετε λυτρωτικές και μεθοδικές κινήσεις. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν ο Ερμής στον Ταύρο και η Αφροδίτη στους Ιχθύς, που ειδικότερα γύρω στις 18/4 εργάζονται για το καλό σας. Η συστολή που αισθάνεστε λύνεται, εκφράζοντας αιφνίδια και αποφασιστικά τα συναισθήματά σας. Η διάθεσή σας βελτιώνεται, οι δισταγμοί παραμερίζονται και η ερωτική ζωή απογειώνεται. Μην επιλέξετε να κάνετε τον ντετέκτιβ, απλά μιλήστε ανοιχτά και σταράτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Η Πανσέληνος στις 16/4 στο Ζυγό και η κοινωνικότητα που προσμένετε τις επερχόμενες μέρες των γιορτών, αναπτερώνουν τα συναισθήματά σας. Γύρω στις 18/4 μια φιλική ή προσωπική σχέση εδραιώνεται, ένα οικογενειακό θέμα λύνεται ή ένα εργασιακό ζήτημα σας χαροποιεί. Η μέρα αυτή είναι ιδανική για να επικοινωνήσετε ό, τι επιθυμείτε. Αν επιδιώκετε αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, καταθέστε ανατρεπτικές ιδέες που θα ενθουσιάσουν. Οι μέρες γενικότερα είναι πολύ δημιουργικές και σας κάνουν να αισθάνεστε περίφημα. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από φίλους και κοινωνικούς συνοδοιπόρους ενώ νέες γνωριμίες εξελίσσονται σε ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Η επαγγελματική πρόοδος και η εικόνα σας προς τα έξω είναι αυτά που σας απασχολούν ιδιαίτερα, με την Πανσέληνο στο Ζυγό να αυξάνει την ανάγκη να αρέσετε. Σοβαρές συζητήσεις για επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, μπορείτε να επιδιώξετε τη Μεγάλη Δευτέρα που σας δίνεται και ευκαιρία επισφράγισης μιας συμφωνίας χωρίς δόλο και χωρίς ψιλά γράμματα. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η βιασύνη και η παρόρμηση που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Δώστε περιθώρια, μην είστε μονοδιάστατοι και μην παθιάζεστε τουλάχιστον φανερά. Μείνετε ψύχραιμοι ώστε να ελέγχετε τις αληθινές προθέσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 16/4 είναι αυτή που σας παρακινεί να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας και οι μέρες των γιορτών για να αποδράσετε είτε νοητικά είτε κυριολεκτικά. Νιώθετε κουρασμένοι και ίσως πλήττετε στη ρουτίνα, γι αυτό ένα κοντινό ταξίδι ή μια σύντομη αλλαγή περιβάλλοντος θα σας εξισορροπούσε και θα έφερνε ξανά την αρμονία. Παράλληλα, Ερμής και Αφροδίτη στις 18/4, μπορεί να ευνοήσουν οικονομικά ζητήματα και να αλλάξουν ξαφνικά την τροπή, προς όφελος σας. Πιθανές προτάσεις για οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία, χρειάζονται πολλή σκέψη αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας και δύο σημαντικές όψεις του τη Μεγάλη Δευτέρα, το μυαλό δουλεύει ακατάπαυστα βρίσκοντας εύκολα διεξόδους. Αυτό είναι αναγκαίο καθώς την ίδια μέρα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό θέμα ή ένα έκτακτο κοινωνικό συμβάν. Η αντίδρασή σας χρειάζεται να είναι άμεση και αποφασιστική, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Επιπλέον, η Πανσέληνος που έχει προηγηθεί στις 16/4 στον Ζυγό, τονίζει κάποιες οικονομικές υποθέσεις που αποτελούν εκκρεμότητες με αγκάθια. Λύστε τις διαφορές και βρείτε μια χρυσή τομή ώστε να ξεκαθαρίσει ένα θέμα, που σας έχει απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Close Float
Σοκολάτα 102,4