ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Αν ο σύντροφος σας είναι Υδροχόος τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται με ασυνήθιστο, ασταθή και απρόβλεπτο τρόπο προς το αντικείμενο της αγάπης και των συναισθημάτων του. Θα σας παρασύρει, θα σας ενθουσιάσει, αλλά δεν θα έχετε ποτέ την βεβαιότητα για το ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Του αρέσει ο σύντροφος της ζωής του να είναι ικανός να τον συναρπάσει και να τον ενθουσιάσει με νέες και μοντέρνες επινοήσεις. Οι έξυπνες και διανοητικού επιπέδου συζητήσεις τον προσελκύουν, αφού θέλει να ξέρει τα πάντα. Η ελευθερία για αυτόν είναι ζωτικής σημασίας και αν προσπαθήσετε να του την περιορίσετε, τότε θα φροντίσει με τον καιρό να σας εγκαταλείψει. Από τη στιγμή που σας αγαπά δεν θα παρασυρθεί, εκτός και αν τον κουράσει η ζήλεια σας, κάνοντας του σκηνές. Δεν θα πλήξετε ούτε μια στιγμή και σίγουρα η καθημερινότητά σας θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Η προσοχή σας συνεχίζει να επικεντρώνεται στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά όπου ήδη έχετε πάρει μια γεύση από την προηγούμενη εβδομάδα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε εσείς στην παρούσα φάση με την επεισοδιακή Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 18/1 είναι να δώσετε τόπο στην οργή και να υψώσετε πρώτοι τη λευκή σημαία σε όσους σας προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους. Η υπομονή και η κατανόηση είναι στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινότητά σας.. Θέλετε να κάνετε μια αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας σας αλλά δεν έχετε καθαρό μυαλό για αντικειμενικές κριτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Ακούτε και βλέπετε πολλά αυτό το διάστημα. Όλα όμως χρειάζονται πολύ καλό φιλτράρισμα για διάφορους λόγους. Κάποια είναι υπερβολικά διογκωμένα, κάποια αποτελούν παραπληροφόρηση και κάποια άλλα οφείλονται καθαρά σε δική σας παρανόηση. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 του μήνα μπορεί να είναι βοηθητική, μόνο αν ψάχνετε κάτι σε θεωρητικό επίπεδο και θέλετε να το εξαντλήσετε, να μάθετε τα πάντα γι αυτό. Σε πρακτικό επίπεδο, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος θεωρήσεις και αποφάσεις ενώ οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια, τη βλέπετε με καχυποψία. Προσοχή στα ταξίδια αλλά και στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 18/1 σας ρίχνει ενεργειακά αφού στο μυαλό σας εισβάλλουν σκέψεις που είναι πεσιμιστικές ή μνησίκακες. Σας παρασέρνουν σε συνειρμούς και σενάρια που μένουν απραγματοποίητα, -ευτυχώς- και το μόνο που μένει είναι τα νεύρα και η κακή διάθεση. Ακόμη και αν έχετε δίκιο σε κάποια πράγματα, θα το χάσετε με τον τρόπο που θα το διεκδικήσετε. Θέλετε να λύσετε τα οικονομικά θέματα που έχουν τραβήξει σε χρόνο και αποφασίζετε να κάνετε κινήσεις απόγνωσης που είναι μάλλον ριψοκίνδυνες και ευκαιριακές. Δείξτε ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και αποφύγετε τις ακρότητες.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Η Πανσέληνος στις 18/1 γίνεται στο ζώδιό σας και σας τοποθετεί στην πρώτη γραμμή της επιρροής της. Βλέπετε τις σχέσεις με τους άλλους μέσα από ένα μεγεθυντικό φακό που αλλοιώνει την κρίση σας. Βέβαια, δε θα λείψουν οι προκλήσεις από κάθε πλευρά που θα είναι απολύτως πραγματικές. Υπονοούμενα, ευθείες βολές αλλά και πισώπλατα χτυπήματα, είναι καταστάσεις που πιθανότατα να αντιμετωπίσετε. Όλα αυτά δεν αποτελούν τίποτε άλλο από επίδειξη ισχύος ή παλιές προκλήσεις που δεν απαντήθηκαν όταν έπρεπε και δεν έχουν κανένα βαθύτερο νόημα που να αξίζει να ανακαλύψετε ψάχνοντας εντός τους. Αδιαφορήστε.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Η επιρροή της Πανσελήνου που γίνεται στις 18 του μήνα, επικεντρώνεται σε επαγγελματικά θέματα που προσπαθείτε όμως με κάποιο τρόπο να τα εντάξετε σε μια ευρύτερη προσπάθεια αλλαγής του καθημερινού τρόπου ζωής σας. Κοιτώντας πίσω, αποτιμάτε τα αποτελέσματα με έντονα κριτική διάθεση. Σας έχει μπει στο μυαλό η ιδέα ότι όλα είναι λάθος και θέλετε να επιβάλλετε νέους κανόνες, με επίκεντρο το χώρο εργασίας. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά δεν απευθύνονται μόνο στον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Δεν θα έχετε εύκολα τη συναίνεσή τους και θα συναντήσετε αντιδράσεις.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Το φως της Πανσελήνου που γίνεται στις 18/1 θα δημιουργήσει δυσαρμονία στις φιλικές σχέσεις σας και θα σας προβληματίσει σε θέματα που άπτονται των  κοινωνικών επαφών σας. Δεν μπορείτε να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη στάση. Υπάρχουν γεγονότα που σας έχουν πληγώσει και προσπαθείτε να τα ξεπεράσετε αλλά αυτά επανέρχονται είτε μέσα από τη σκέψη σας είτε μέσα από παρόμοιες φάσεις που τα φέρνουν αναπόφευκτα στην επιφάνεια. Αντί να αντιδράτε σπασμωδικά, αποφασίστε ποιες είναι οι “κόκκινες γραμμές” σας και φροντίστε να τις τηρήσετε χωρίς να καταφεύγετε σε διαξιφισμούς. Μην απαξιώνετε την κοινωνική ζωή για τις φιλοδοξίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Ανήκετε στην ομάδα των ζωδίων που επηρεάζεται ιδιαίτερα από την επερχόμενη Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στις 18/1 στον Καρκίνο, ειδικά όσοι από εσάς είναι γεννημένοι προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Εστιάζετε σε επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά θέματα, όπου αναζητάτε την ισορροπία, χωρίς όμως να οπισθοχωρήσετε σε κάτι. Με επιμονή και μεθοδικότητα σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις. Ταυτόχρονα προσεγγίζετε τα πρόσωπα που χρειάζεστε και μέσα από την αμοιβαία οικειότητα, προσπαθείτε με λογικά επιχειρήματα να τους πείσετε για την αναγκαιότητα και την δυσκολία των επιλογών σας και κυρίως να τους επιστρατεύσετε σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18/1 στον Καρκίνο, αποτελεί μια ευκαιρία αναθεώρησης κάποιων απόψεων που οριοθετούν τη στάση σας σε σημαντικά θέματα. Η αλήθεια είναι πως ξέρετε ακριβώς που κάνετε λάθος και που όχι. Παρόλα αυτά, δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε βήμα πίσω στις απόψεις σας και μάλιστα θα προσπαθήσετε να τις επιβάλλετε με κάθε τρόπο, αρκεί να μην είναι προκλητικός. Ως πρόσχημα χρησιμοποιείτε τη διάθεση επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων και συμβουλών. Στην πραγματικότητα όμως εκμαιεύετε πληροφορίες, διερευνάτε και ζυγίζετε προθέσεις και δυνάμεις, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις πλευρές στις οποίες υπερτερείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Θέματα οικονομικού χαρακτήρα κρίνονται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 18/1 στον Καρκίνο. Η ανασφάλεια που σας δημιουργεί είναι αντιστρόφως ανάλογη με το τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή αυτή ακριβώς θα σας οδηγήσει σε συντηρητικές μεν ασφαλείς δε, κινήσεις, που δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο για την οικονομική σας σταθερότητα στον παράγοντα “τύχη”. Η μόνη “κερκόπορτα” που μπορεί να αφήνει ακάλυπτο το σύστημά σας, είναι η επιμονή σε κάποιες ατελέσφορες τακτικές και το “όλα ή τίποτα” σε διεκδικήσεις που συναντάτε σθεναρή αντίσταση! Δείξτε λίγη ευελιξία και επιλέξτε τη λογική της διαπραγμάτευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Εξαιρετικά σημαντική είναι η Πανσέληνος στις 18/1, αφού πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σας στον Καρκίνο. Ειδικά για όσοι από εσάς είναι γεννημένοι προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Έχετε να διαχειριστείτε ένα τεράστιο δυναμικό, που αν το κάνετε με τον σωστό τρόπο, μπορείτε να το στρέψετε προς όφελός σας. Ο τρόπος αυτός περνά από την αναμέτρηση με τον εαυτό σας. Έτσι κι αλλιώς οι άλλοι στηρίζονται επάνω σας και μόνο εσείς μπορείτε να διακρίνετε τις ανασφάλειες που κρύβετε πίσω από μια τόσο δυναμική παρουσία! Ξεκαθαρίστε λοιπόν προθέσεις και αναλάβετε τα ηνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Δύο είναι για εσάς τα βασικά θέματα της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 18/1 στον Καρκίνο: το πρώτο σχετίζεται με τη διαχείριση του ενεργειακού σας δυναμικού. Έχετε τρομερά αποθέματα και τεράστιες δυνατότητες να τα αξιοποιήσετε, αν σταματήσετε να ταυτίζεστε με ενεργοβόρες αβάσιμες φοβίες ή ανούσιες φιλοδοξίες και πάρετε αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σας αδειάζουν ενεργειακά. Από εδώ πηγάζει και το δεύτερο θέμα, που έχει να κάνει με ριζική επαγγελματική αλλαγή. Ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις μέσα από σαφώς καθορισμένους στόχους, που απαραίτητο κριτήριο είναι να σας προκαλούν!

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Η Πανσέληνος στις 18/1 στον Καρκίνο δίνει μια υπερβολή στον τρόπο που αντιμετωπίζετε  ανθρώπους και ενδιαφέροντα που αγαπάτε και φέρνουν χαρά στη ζωή σας, με πρώτα φυσικά ανάμεσα σε αυτά, τα ερωτικά ζητήματα. Φαίνεται πως τα ζείτε με ένταση, υπερβολή και ολοκληρωτικό τρόπο, με αποτέλεσμα να τα μεγαλοποιείτε και να τους δίνετε μια διάσταση δυσανάλογη του μεγέθους τους, μα πάνω από όλα δραματική! Το θέμα δεν είναι αν θα “κολλήσετε” στα όνειρα που κάνετε ή αν θα ακολουθήσετε σε κυνισμό την πραγματικότητα. Είναι να “παλέψετε” για αυτό το βαθύτερο νόημα.

Close Float
Σοκολάτα 102,4