ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 22 έως 28 Ιανουαρίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το πέρασμα του Άρη και του Ερμή στον Αιγόκερω είναι τα κυριότερα αστρολογικά φαινόμενα αυτής της εβδομάδας. Ο πρώτος περνά στις 24/1 σε μια ζωδιακή περιοχή ιδιαίτερα ευνοϊκή για αυτόν, αφού μπορεί όχι μόνο να εκφράσει τον δυναμισμό του αλλά να τον στρέψει σε συγκεκριμένους στόχους και να τον κάνει ουσιώδη και παραγωγικό. Με τη βοήθεια λοιπόν αυτού του Άρη, αναλαμβάνουμε σχεδιασμένη δράση που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας με την υπομονή και την επιμονή που θα μας εμφυσήσει, αν βέβαια αυτές δεν μετατραπούν σε σκληρότητα και αν δεν παρασυρθούμε να υιοθετήσουμε πως ο “σκοπός αγιάζει τα μέσα”! Θα συνεργαστεί επίσης άριστα με τον Ερμή που ξαναγυρίζει στον Αιγόκερω στις 26/1, αφού το πέρασμα του γίνεται σε ανάδρομη τροχιά από τον Υδροχόο, όπου θα ξαναμπεί στις 15/2. Θα μας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσουμε μέσα από πιο ρεαλιστική οπτική κάποιες ίσως ανέφικτες προσδοκίες ή πράγματα που θεωρήσαμε εύκολα ή δεδομένα.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω από τις 24/1 ανακινεί τις φιλοδοξίες σας και μπαίνετε στον πειρασμό να θέσετε και να διεκδικήσετε νέους και πολύ φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους και μάλιστα με δυναμικές κινήσεις. Απλά θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι αυτό το διάστημα, δύσκολα θα μπορέσετε να τηρήσετε ό, τι έχετε προγραμματίσει στη δουλειά καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας δεν θα έχουν ωράριο. Ωστόσο το σύμπαν θα ανταμείψει την αποδοτικότητά σας και θα δικαιώσει τους κόπους σας. Παρά το γεγονός ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με συνεργάτες, θα μείνετε ψύχραιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Έχετε μια θετική και δοτική στάση απέναντι στους φίλους σας που φυσικά έχει μια δόση εξιδανίκευσης και υπερβολής. Θέλετε να “πείσετε” τον εαυτό σας πόσο τους αγαπάει, πόσο πολύτιμοι είναι στη ζωή σας και πόσο τυχεροί είσαστε γι αυτό. Αλήθεια είναι, αλλά ας μην το παρακάνετε. Περάστε καλά και μέχρι εκεί. Θα ξοδέψετε και κάτι παραπάνω, θα το ευχαριστηθείτε ιδιαίτερα αλλά προσέξτε γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Ο Άρης που περνά στον Αιγόκερω από τις 24/1 δείχνει το δρόμο για ταξίδια και περιπέτεια, πλούσια σε εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Ξεκινάτε με θετικές προθέσεις και διάθεση προσφοράς αλλά φαίνεται ότι δεν εξαρτώνται όλα από σας. Ένας σύντομος αλλά έντονος καυγάς έρχεται να σας επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα. Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 24/1, αυξάνεται κατακόρυφα και η libido σας. Προσέξτε τις διαμάχες για οικονομικά θέματα και αναζητήστε ανθρώπους που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας. Από τις 26/1 ο Ερμής φέρνει μια ξαφνική γνωριμία που εκτοξεύει τον ενθουσιασμό σας. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά μάλλον προσωρινή. Μην παραμερίσετε όλους τους άλλους για χάρη της, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε και να απογοητευτείτε.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Στα ερωτικά συνεχίζετε να αεροβατείτε εκστασιασμένοι αλλά στην πεζή καθημερινότητα δε συμβαίνει το ίδιο. Ο Άρης που μπαίνει στις 24/1 στο απέναντι ζώδιο, στον Αιγόκερω, δημιουργεί προκλήσεις μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το ερώτημα είναι, μπορείτε πραγματικά να κάνετε κάτι σημαντικό αυτήν τη χρονική περίοδο, χωρίς τη βοήθεια των άλλων; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: “όχι”! Αν καταφέρετε με μια γενναία προσπάθεια, να υπερβείτε τις αντιπαλότητες, μπορείτε να πετύχετε μια συνεργασία που θα αποδειχτεί κυριολεκτικά θαυματουργή αφού θα αφήσει ελεύθερες όλες τις πραγματικά δημιουργικές δυνάμεις για να πράξουν σημαντικό έργο.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Οι απότομες διακυμάνσεις είναι το βασικό συστατικό στην ερωτική συνταγή. Αυτό ίσως την κάνει και πιο νόστιμη. Έχετε όμως βαρεθεί τα… εξωτικά φαγητά. Θέλετε να ξαναγυρίσετε στα παραδοσιακά “πιάτα” και αναπολείτε την ηρεμία που σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι. Ο Άρης που μπαίνει στον Αιγόκερω στις 24/1, δημιουργεί στον οργανισμό σας μια ανεξάντλητη ροή ενέργειας και ζωτικότητας που μπορείτε να διοχετεύσετε παντού. Στη δουλειά θα το κάνετε έτσι κι αλλιώς αφού έρχεται αυξημένος φόρτος εργασίας αλλά μπορείτε να εντάξετε στο πρόγραμμά σας και ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής για περισσότερη ευεξία.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Είναι καιρός για να χαράξετε μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ της δουλειάς σας και των προσωπικών σας σχέσεων ώστε να διατηρήσετε την ισορροπία. Ο Άρης θα βρίσκεται από τις 24 του μήνα στον Αιγόκερω και τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα παιδιά, τη δημιουργικότητα και τον έρωτα. Ο Αιγόκερως είναι ένα αρμονικό ζώδιο με το δικό σας και έτσι ο Άρης αναμένεται να προωθήσει καταστάσεις σχετικές με τα παραπάνω θέματα. Πολλοί θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σημαντική σχέση. Οι γονείς θα ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τους απογόνους σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Στις αρχές της εβδομάδας οι συναισθηματικές  απαιτήσεις έρχονται να μπουν στο τραπέζι, κάτω από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο. Ειδικότερα εσείς του τρίτου δεκαήμερου απελευθερώνεστε από στεγανά και δισταγμούς και κάνετε κινήσεις που εκπλήσσουν και εσάς τους ίδιους. Βιαστείτε να απολαύσετε τις στιγμές, καθώς στις 24/1 ο Άρης στον Αιγόκερω προκαλεί εντάσεις σε ό, τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Στις 26/1 ακολουθεί η ανάδρομη είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, που επιβεβαιώνει πως θα υπάρξουν κάποια θέματα, που χρειάζονται  προσοχή στο άμεσο και οικείο περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Οτιδήποτε αφορά το σπίτι ή κάποια διαδικαστικά ζητήματα σε σχέση με αυτό αλλά και κάποια μέλη της οικογένειας, έρχονται στην επιφάνεια στην αρχή της εβδομάδας. Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 εξάπτει το νου, κατεβάζοντας ιδέες που τακτοποιούν κάποιες ανησυχίες ή αταξίες. Βιαστείτε να δράσετε, καθώς στις 26/1 ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος στον Αιγόκερω και θα καλεστείτε να κάνετε πολλές επαφές. Θα καλπάσετε να πετύχετε τους στόχους σας, γιατί θα έχει προηγηθεί και η είσοδος του Άρη εκεί. Η ανάγκη για επιτυχία θα αποφέρει καρπούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Βάζετε ρεαλιστικούς στόχους από την αρχή της εβδομάδας, με τη συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο. Αισθάνεστε την ουσία των συναισθημάτων σας και τους λόγους που έλκεστε από ανθρώπους, που επιθυμείτε να συναλλάσσεστε στη ζωή σας. Από τις 24/1 η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα, τα οποία κυνηγάτε εναγωνίως. Οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει, επιθυμείτε να κλείσει και κάνετε ό, τι μπορείτε για αυτό. Γίνεστε άκρως απαιτητικοί και διεκδικητικοί. Από τις 26/1 η ανάδρομη είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, βοηθάει να ρυθμιστούν παλαιά χρωστούμενα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Στις αρχές της εβδομάδας είστε άκρως επιφυλακτικοί και καχύποπτοι με τη σύνοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο. Γρήγορα όμως, με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σας στις 24/1, παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας.  Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες με μεγάλο σθένος και επιμονή σε διεκδικήσεις. Αυτό γίνεται εντονότερο στις 26/1, με τον Ερμή να περνάει και αυτός στο ζώδιό σας με ανάδρομη φορά. Γυρίζετε το βλέμμα στο παρελθόν για να αξιολογήσετε τα πάντα. Η προσωπική ζωή και στάση αλλάζουν γιατί παίρνετε τις απαντήσεις μέσα από τη συνεχή σας προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Μπαίνετε στην εβδομάδα με την αίσθηση πως όλα είναι υπό έλεγχο. Ξέρετε τι θέλετε και τι ζητάτε, με τη σύνοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας, ειδικά εσείς που γεννηθήκατε στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου. Δίνετε ευκαιρίες πρώτα στον εαυτό σας, να ξεδιπλωθεί σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο αυτή η διάθεση δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς στις 24/1 η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω προκαλεί ανεξήγητο άγχος. Στις 26/1 περνάει και ο Ερμής στον Αιγόκερω με ανάδρομη φορά, γεγονός που εντείνει τους φόβους και την αγωνία σας.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει σε περίσκεψη ενώ προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε τη συνάντηση Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο. Ανακινείτε θέματα για να βρείτε λύσεις και διαισθάνεστε πως θα το πετύχετε. Πρέπει όμως να βιαστείτε, γιατί στις 26/1 ο Ερμής θα γυρίσει με ανάδρομη φορά στον Αιγόκερω και θα σας απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά θέματα ή ζητήματα που αφορούν στην εικόνα σας προς τα έξω. Με την παρουσία του Άρη επίσης στον Αιγόκερω από τις 24/1 να διογκώνει τις φιλοδοξίες αλλά και την ανταγωνιστική σας τάση, επιμένετε να αποδείξετε την δική σας αξία.

Close Float
Σοκολάτα 102,4