ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 19 έως 25 Μαρτίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΟΣ

Αν ο σύντροφος σας είναι Κριός, τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται γρήγορα και εκφράζει τα αισθήματα του πολύ εύκολα και με ειλικρίνεια. Από τη στιγμή που θα νιώσει ότι σας έχει ερωτευτεί, δεν μπορεί να περιμένει, πρέπει να σας το ανακοινώσει. Έτσι, επικοινωνεί συχνά την αγάπη του άμεσα, παρορμητικά, με ενθουσιασμό, μερικές φορές πιεστικά. Διαθέτει ωστόσο και έναν εσωτερικό ερωτικό “οπλισμό” όλο φωτιά. Εάν όμως η κατάκτηση “τραβάει” πολύ σε χρόνο, τότε χάνει το ενδιαφέρον του και ψάχνει για το επόμενο θήραμά του. Αυτό συμβαίνει γιατί από τη φύση του διακατέχεται από ανυπομονησία και δεν μπορεί να περιμένει. Το να κερδίζει και να κατακτά είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτόν. Με οποιοδήποτε τρόπο και αν τον προκαλέσετε, διεγείρετε τις αισθήσεις του. Η περιπετειώδης ζωή και οι ενθουσιώδεις άνθρωποι τον συναρπάζουν. Προσπαθήστε να του κάνετε ευχάριστη και ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά του και μην του αφήνετε περιθώρια να βαρεθεί.

Από τον Θανάση Ματσώτα

 

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Τα τετράγωνα που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Ουρανό στις 19 και 22 Μαρτίου, θέτουν έξαφνα σε αμφισβήτηση τις φιλικές σχέσεις, τις συνεργασίες σας αλλά και τα οικονομικά σας. Έτσι, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε εντάσεις που θα σας πληγώσουν ή και οικονομικές απώλειες που θα σας οδηγήσουν σε προβληματισμό. Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιό σας και η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στις 20 και 21/3, αναμένεται να λύσουν τα προβλήματα μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό να σκέφτεστε την αναμόρφωση της ζωής σας και ήρθε καιρός να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Καθώς τα τετράγωνα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη με τον Ουρανό -που φιλοξενείτε στον αστερισμό σας- κορυφώνονται στις 19 και 22 του μήνα αντίστοιχα, οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, αφού αλλιώς σκέφτεστε κάποια πράγματα και αλλιώς θα εξελιχθούν. Ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές, που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Όμως και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συνεχίσετε, ακόμα και αν χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Το τετράγωνα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη με τον Ουρανό -που κορυφώνονται στις 19 και 22 του μήνα, σηματοδοτούν αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε ανάλογα. Πολλοί από σας ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπο ζωής, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, ωστόσο αυτό μακροπρόθεσμα θα σας βγει σε καλό. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία και τον Ποσειδώνα στις 21 και 23/3 θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τα προβλήματά σας με την διαίσθηση και με περισσότερη ευελιξία -που αποτελεί το “φόρτε” σας.

 

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Τα τετράγωνα που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Ουρανό στις 19 και 22 Μαρτίου, αναμένεται να δημιουργήσουν προστριβές με φίλους και ανατροπές στα εισοδήματά σας μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, με τη βοήθεια του Ερμή που θα συναντήσει τον Δία και τον Ποσειδώνα στις 21 και 23/3 αντίστοιχα, η λογική θα πρυτανεύσει και θα σας συγκρατήσει από αυθόρμητες και άσκοπες σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να ασκήσετε πίεση στον σύντροφό σας ενώ αν είστε αδέσμευτοι, προσέχετε τις γνωριμίες με άτομα που θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν.

 

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Τα τετράγωνα που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Ουρανό στις 19 και 22 Μαρτίου, σας φέρνουν ξανά αντιμέτωπους με επαγγελματικά και προβλήματα σχέσεων που δεν έχουν λυθεί. Οι σύνοδοι του Ερμή με τον Δία και τον Ποσειδώνα στις 21 και 23/3 σας ωθούν σε μια επιλεκτική απόσυρση που θεωρείτε ότι σας απαλλάσσει από προβληματισμούς. Η καλύτερη τακτική ωστόσο είναι να περάσετε στην αντεπίθεση με ήρεμο τρόπο, να συζητήσετε και να διεκδικήσετε ό, τι σας αναλογεί. Με τον Άρη απέναντί σας, μπορείτε να τα καταφέρετε αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας .

 

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Τα τετράγωνα που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Ουρανό στις 19 και 22 Μαρτίου επηρεάζουν τον χώρο της εργασίας σας γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει μια ξαφνική αναστάτωση στα επαγγελματικά σας. Πρόκειται ωστόσο για μια επιρροή που σκοπό έχει να σας απαλλάξει από καταστάσεις που δεν εξελίσσονται όπως πρέπει και να σας παροτρύνει να ανοίξετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας αλλά και να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομική βάση. Με σύμμαχο τις θαυμάσιες όψεις του Ερμή που βρίσκεται απέναντί σας, οι δυσκολίες στις σχέσεις αμβλύνονται και βρίσκετε λύσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Πρόκειται για μια κουραστική –συναισθηματικά- εβδομάδα με τα τετράγωνα του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο, με τον Ουρανό. Η ψυχολογική κούραση δεν σας επιτρέπει να αισθανθείτε συναισθηματική χαλάρωση. Αντίθετα, μπαίνετε σε ένα είδος μάχης και διεκδίκησης, που βασίζεται σε στρατηγικά σχέδια, λογική και θεωρίες. Οι ανταγωνιστικές τάσεις και οι εκρήξεις θα σκάνε σαν πυροτεχνήματα χωρίς να είστε σε θέση να εκφραστείτε ήρεμα. Γύρω στις 21/3 με τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία, σας προσφέρεται μια επικοινωνιακή όαση που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, για να δείτε πιο καθαρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Αναστάτωση στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, προκαλούν αυτή την εβδομάδα οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ουρανό. Το αποτέλεσμα είναι να πληγώνετε και να πληγώνεστε ερχόμενοι σε αντιπαράθεση με πολύ δικούς σας ανθρώπους. Έχετε ανάγκη από εκτόνωση αλλά προσπαθήστε να βρείτε τον σωστό τρόπο να το κάνετε. Ωστόσο υπάρχουν δυο πολύ δυνατά αντισταθμίσματα, οι αρμονικές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Ποσειδώνα στις 21 και 23/3 αντίστοιχα, που φρενάρουν την εριστική διάθεση και υπενθυμίζουν πως όλα λύνονται με κατανόηση, συγκατάβαση και διανοητική ευλυγισία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε σε όλους τους τομείς, να βγάλετε τα απωθημένα σας, να πείτε τα παράπονά σας και να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Αφροδίτη και Άρης στον Υδροχόο έρχονται σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και σας ωθούν να ξεσπάσετε. Αν υπάρχει ήδη κάποιο πρόβλημα στο εργασιακό περιβάλλον θα γίνει εντονότερο. Ο τομέας που όλα γίνονται ευκολότερα και πιο κατανοητά, είναι αυτός του σπιτιού και της οικογένειας. Ερμής, Δίας και Ποσειδώνας, στις 21 και 23/3, δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, που θα ισορροπήσει την ένταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Σας απασχολούν έντονα, οικονομικά ζητήματα, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσπαθείτε να διεκδικήσετε χρήματα δίνοντας τελεσίγραφα και υπενθυμίζοντας πόσο εξαιρετικά ανταποκριθήκατε σε ό, τι αναλάβατε. Παράλληλα επιθυμείτε ένα ποσό για να κάνετε ένα δώρο σε αγαπημένους σας και κινείστε αποφασιστικά και με πείσμα. Σύμμαχός σας στις διαπραγματεύσεις είναι ο Ερμής

και οι αρμονικές όψεις του με Δία και Ποσειδώνα στις 21 και 23/3, που θα γλυκάνει τη σκέψη και θα διευκολύνει την έκφραση των απαιτήσεων. Προτιμήστε την ευγενική διπλωματία από τον άκομψο αιφνιδιασμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιό σας σε δυσαρμονική όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, δοκιμάζουν τις αντοχές. Τα συναισθήματα φουντώνουν, όποια και αν είναι αυτά, είτε αγάπης είτε απέχθειας. Κάποιες κόντρες με πρόσωπα της οικογένειας και διαφωνίες δεοντολογίας, θα προκαλέσουν νέα τάξη πραγμάτων στο στενό σας περιβάλλον. Είστε εκδηλωτικοί και ενθουσιώδεις και δεν αντέχετε στασιμότητα και φθηνές δικαιολογίες. Οι έξυπνες και καλοπροαίρετες κινήσεις στις 21 και 23/3, ευνοούν οικονομικές υποθέσεις. Ο Ερμής στους Ιχθύς σε αρμονία με Δία και Ποσειδώνα, προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης, καλές διαπραγματεύσεις και ευνοϊκούς όρους ρυθμίσεων.

 

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας να συναντά τον Δία και τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας και αισθάνεστε τυχεροί. Γίνεστε άκρως δοτικοί και συμπονετικοί, δείχνετε αγάπη και κατανόηση και στηρίζετε ανθρώπους και ζώα με κινήσεις συμπαράστασης και πολύτιμης βοήθειας. Υπερβολικοί και ευσυγκίνητοι καθώς είστε, οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσουν μια μικρή στεναχώρια. Όσα κρατάτε μέσα σας θα βαρύνουν την καρδιά γι αυτό είναι σημαντικό να εκτονωθείτε. Εκφραστείτε με λόγια και με πράξεις με τρόπο στωικό, που θα διώξει κάθε μελαγχολία.

Close Float
Σοκολάτα 102,4