ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, είναι τα δύο σημαντικότερα φαινόμενα της εβδομάδας. Το πρώτο πραγματοποιείται στις 27/3 ενώ το δεύτερο την 1/4. Η επιρροή του Ερμή από αυτή τη θέση μας ωθεί σε γρήγορες σκέψεις και αποφάσεις. Ο λόγος πηγάζει αυθόρμητα και δείχνει δυναμισμό καθώς διεκδικούμε όσα επιθυμούμε! Η αδιακρισία δεν κρύβει κακές προθέσεις και αν προκύψει, γίνεται στο πλαίσιο μιας ειλικρινούς επικοινωνίας. Η Νέα Σελήνη μας παροτρύνει σε ένα δυναμικό ξεκίνημα. Ο διάχυτος ενθουσιασμός έχει έναν “ερωτικό” χαρακτήρα, αφού  η επιθυμία για να πραγματοποιήσουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, πυρπολεί όλη μας την ύπαρξη! Άρης και Αφροδίτη σε σύνοδο στον Υδροχόο στον χάρτη του φαινομένου, αναζητούν πρωτότυπους στόχους με ιδεολογικό υπόβαθρο για να εκφραστούν, αλλά η παρουσία του Κρόνου δημιουργεί αντιπαραθέσεις. Θα επηρεάσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου αυτών των ζωδίων.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20

Είστε η επιτομή της εξωστρέφειας και της παρόρμησης. Έτσι η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιό στις 27/3 και η Νέα Σελήνη που φιλοξενείτε την Πρωταπριλιά αντίστοιχα, περιέχουν πολύτιμα στοιχεία. Καταρχήν θα σας δώσουν ζωτικότητα και δημιουργικότητα που δεν είναι απαραίτητο να είναι άμεσα εμφανή στους άλλους. Πάνω από όλα όμως ενδυναμώνουν επιπλέον το ισχυρότερο ατού σας: τη δύναμη της θέλησης, την αντοχή και την επιμονή σας. Μην αφήσετε λοιπόν “να σας παρασύρει η ταχύτητα”. Αναλύστε τα θέματά σας, κάνοντας στην άκρη για λίγο τους “ευσεβείς πόθους” σας.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό και στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο στις 27/3. Είναι η ώρα να αποσυρθείτε από την ενεργό δράση για λίγο διάστημα, να φύγει από τα αυτιά σας ο “εξωτερικός θόρυβος”, προκειμένου να μπορέσετε να ακούσετε το “ψιθύρισμα” του εσωτερικού σας κόσμου. Με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιό αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Είναι ωστόσο απαραίτητο, ειδικά γύρω στην Πρωταπριλιά, όπου αφήνετε την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας να σαγηνεύσει τη φαντασία και να ενδώσετε αυτάρεσκα, σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να αποδειχτούν “φούσκες” στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 27/3 και η Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά, απαιτούν να παίξετε σε δύο ταμπλό, που ενδεχομένως να είναι αντιφατικά μεταξύ τους. Ανοίγετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, όχι σε επίπεδο προσωπικής φιλίας αλλά σε επίπεδο κοινωνικών συναναστροφών. Ταυτόχρονα όμως το κάνετε με έναν επιλεκτικό τρόπο που στηρίζεται στα μακροπρόθεσμα στρατηγικά σας σχέδια αλλά και στους βραχυπρόθεσμους ελιγμούς τακτικής. Η παγίδα εδώ, είναι να εμμείνετε στους αρχικούς σας στόχους, ενώ τα μηνύματα που θα πάρετε, πιθανό να σας δείχνουν ότι πρέπει να έχετε την ευελιξία να αναθεωρήσετε κάποια στοιχεία.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Η διέλευση του Ερμή από τον Κριό από τις 27/3 και η Νέα Σελήνη που γίνεται εκεί την Πρωταπριλιά ευνοούν σαφέστατα την επαγγελματική επιτυχία και τη γενικότερη κοινωνική προβολή, αρκεί να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν με συνέπεια και ωριμότητα. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή σας σε βραχύ χρονικό ορίζοντα. Εσείς όμως είσαστε ιδιαίτερα σκεπτικοί και ανήσυχοι για το τι θα συμβεί στο πολύ μακρινό μέλλον, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό και σας κάνει αναποφάσιστους, ακριβώς τη στιγμή που ευνοείστε και πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Έχετε περάσει ένα μεγάλο διάστημα προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Με την είσοδο του Ερμή στις 27 και την Νέα Σελήνη την 1/4 στον Κριό ξεκινά μια περίοδος που απαιτεί να αφομοιώσετε όλη αυτή την εμπειρία και να την τακτοποιήσετε στο μυαλό σας. Άμεσα κάνετε πλάνα για το πώς θα πορευθείτε από εδώ και πέρα. Στη ρίζα αυτής της θεώρησης, βρίσκεται η απόφαση να συμβαδίζουν οι πράξεις με τις επιθυμίες σας. Αγνοήστε ευκαιρίες που μπορεί να σας παρουσιαστούν και επικεντρώστε στη σωστή προετοιμασία και πληροφόρηση. Τώρα και μπορείτε και θέλετε.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Η διέλευση του Ερμή από τις 27/3 καθώς και η Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά στον Κριό επηρεάζουν τον ψυχικό σας κόσμο, τις ερωτικές σχέσεις και τα χρήματά σας. Το διάστημα που ακολουθεί θα έχετε μια καλύτερη εικόνα για την πορεία μιας σημαντικής  σχέσης και θα μπορέσετε να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης και επικοινωνίας προκειμένου να σας ικανοποιεί ερωτικά και πνευματικά. Τα οικονομικά σας χρειάζονται τη φροντίδα σας, εφόσον θέλετε να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε σε συναρπαστικές κατευθύνσεις, αφού νιώθετε ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Με τον Ερμή που έρχεται ακριβώς απέναντί σας στον Κριό στις 27/3, αρχίζετε να επεξεργάζεστε τρόπους επικοινωνίας και προσέγγισης με πρόσωπα που θεωρείτε σημαντικά. Βέβαια, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/4 επίσης στο ίδιο ζώδιο, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αναλύσεις και στρατηγικές. Με ανυπομονησία και έντονο συναισθηματισμό, εκδηλώνετε χωρίς περιστροφές και διπλωματία τις προθέσεις σας και περιμένετε άμεση ανταπόκριση! Τολμηρό εγχείρημα αλλά με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, εκτός από την περίπτωση που αφορά σε ερωτική σχέση. Εκεί, αν αψηφήσετε δεδομένα που θεωρούνται αδιαπραγμάτευτα, θα οδηγηθείτε σε αντιπαράθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό αλλά και η Νέα Σελήνη εκεί στις 27/3 και 1/4 αντίστοιχα, φέρνουν νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην τρέχουσα καθημερινότητα γενικότερα. Η αισιοδοξία και η δημιουργική διάθεση σας δίνουν θετική ενέργεια και πίστη σε κάθε νέο εγχείρημα, που δεν βλέπετε την ώρα να ξεκινήσετε. Το βασικότερο απ’ όλα είναι πως ξαναβρίσκετε το “κέφι” που δίνει χρώμα σε κάθε στιγμή και σας κάνει να ζείτε έντονα ακόμη και τις πιο μικρές απολαύσεις! Σε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο σας, επιδιώξτε μόνον ό, τι μπορείτε να υποστηρίξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Μπαίνετε σε μια περίοδο όπου το πρώτο ζητούμενο στη ζωή σας είναι η δημιουργία! Το ξεκίνημα γίνεται με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 27/3 και συνεχίζεται με εντονότερο ρυθμό από την 1/4 που πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη εκεί. Ρίχνεστε τολμηρά στη διασκέδαση, τον έρωτα, τις ασχολίες που σας δίνουν χαρά, με μια αγνή και παιδιάστικη διάθεση, που το βασικότερο χαρακτηριστικό της είναι η προσήλωση στο “τώρα”, σαν να μην υπάρχει ούτε το “χτες” ούτε το “αύριο”. Το πάθος είναι ο οδηγός και ανατροφοδοτεί κάθε σας πράξη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα δίνει έμφαση η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 27/3 αλλά και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο την 1/4. Προσπαθείτε με αγνά κίνητρα -είναι η αλήθεια-, να δημιουργήσετε συναισθηματική ανταπόκριση, κυρίως με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Το κάνετε με έναν τρόπο υπερβολικό και ασυνήθιστο για τα μέτρα σας αλλά ευτυχώς γίνεται αποδεκτός και μάλιστα με χαρά που πιθανότατα να ζωγραφίζεται στα έκπληκτα μάτια τους! Στον οικονομικό τομέα, η διάθεση για κάποια αποδέσμευση ή καινοτομία προσκρούει σε εμπόδια που την καθηλώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Σε μια δυναμική διαδικασία επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης σας βάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/4 στον Κριό. Είστε σε εγρήγορση για κάθε τι που συμβαίνει, με ταχύτατη ανταπόκριση και αντανακλαστικά ενώ ταυτόχρονα διψάτε να εντρυφήσετε σε καινούργια ενδιαφέροντα. Η σύνοδος Άρη, Κρόνου, Αφροδίτης στο ζώδιό σας στον χάρτη αυτής της Νέας Σελήνης, δεν θα δημιουργήσει προβλήματα με τους άλλους, μόνο αν αρκεστείτε στην αποδοχή που σας δείχνουν και δεν απαιτήσετε περισσότερα. Αν καταφέρετε να βάλετε λίγο περιορισμό στην ελευθερία και λίγη ελευθερία στον περιορισμό, θα έχετε πετύχει την ιδανική διαχείριση.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό στις 27/3 αρχίζουν οι πρώτες σκέψεις πάνω σε νέες κινήσεις με τις οποίες θα επιδιώξετε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αυτές κορυφώνονται με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται εκεί την 1/4, η οποία δεν περιορίζεται μόνο σε αυτήν και την επόμενη εβδομάδα, αλλά τους δίνει και ένα μηνιαίο πλάνο. Ασφαλώς ο τρόπος που θα επιχειρήσετε θα χαρακτηρίζεται από παρορμητικότητα και ενθουσιασμό, που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο χρήσιμα είναι αυτά, άλλο τόσο μπορεί να σας φέρουν αργότερα μπροστά σε δεδομένα που δεν είχατε υπολογίσει σωστά.

 

Close Float
Σοκολάτα 102,4