Νοστράδαμος – Οι 7 ανατριχιαστικές προβλέψεις για το 2022

Νοστράδαμος – Οι 7 ανατριχιαστικές προβλέψεις για το 2022

Νοστράδαμος: Για το 2022, το βρετανικό σάιτ «The SUN» ερμήνευσε κατά το πνεύμα των ημερών κάποιες από τις προφητείες και μας τις παρουσίασε.

Ο Νοστράδαμος, ο διάσημος Γάλλος αστρολόγος έχει γράψει περίπου 6.338 προφητείες, μάλλον με σκοτεινή διάθεση και βαριά ψυχολογία. Κάθε χρόνο κάποιοι μαζεύουν κάμποσες από αυτές, τις προσαρμόζουν στα δικά μας δεδομένα και τις παρουσιάζουν, περιμένοντας ανελλιπώς το τέλος του κόσμου.

Για τον χρόνο που μπαίνει σε λίγα 24ωρα λοιπόν, το βρετανικό σάιτ «The SUN» ερμήνευσε κατά το πνεύμα των ημερών κάποιες από τις προφητείες και μας τις παρουσίασε.

Εδώ να επισημάνουμε ότι πολλές από τις προβλέψεις του, όπως η άνοδος στην εξουσία του Αδόλφου Χίτλερ, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, η Γαλλική Επανάσταση και η εφεύρεση της ατομικής βόμβας έχουν ερμηνευθεί ως ακριβείς(!)

Πάμε λοιπόν να δούμε τι προβλέπει για το 2022 (οπλιστείτε με υπομονή)!

 

 

1. Κιμ Γιονγκ Ουν, τέλος!

Σύμφωνα με τους ερμηνευτές των προφητειών, ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει τον θάνατο του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν για τη χρονιά που καταφθάνει. Στο 14ο τετράστιχο του Centuria IV, έγραψε: «Ο ξαφνικός θάνατος του πρώτου χαρακτήρα /Θα επιφέρει μια αλλαγή και μπορεί να τοποθετήσει έναν άλλο χαρακτήρα στο βασίλειο».

Οι πιστοί του Νοστράδαμου υποθέτουν ότι ο «ηγέτης» είναι ο Κιμ και βλέποντας τον να έχει χάσει κιλά σε συνάρτηση με τις διαδόσεις και φήμες για την υγεία του, είπαν: «Αυτός έγραψε κάσα». Η αλήθεια είναι ότι Βορειοκορεάτης τύραννος δεν είχε εμφανιστεί για αρκετό καιρό μπροστά στο κοινό του και όλοι ανησυχούν.

2. Ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία

Το τρίτο τετράστιχο του Centuria III του Νοστράδαμου λέγεται ότι προβλέπει έναν ισχυρό σεισμό στην Ιαπωνία, το 2022. Γράφει ο προφήτης: «Προς τη μεσαία ακραία επικράτεια / Στα βάθη της Ασίας θα πουν σεισμός».

3. Πόλεμος στην Ευρώπη

Μία από τις προφητείες του Νοστράδαμου για την επόμενη χρονιά αφορά το Παρίσι, σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες. Η γαλλική πρωτεύουσα θα βρεθεί υπό πολιορκία, υποδηλώνοντας έναν πόλεμο στην Ευρώπη.

Τα γραφόμενα που αναφέρονται σε αυτό λένε: «Σε όλη τη μεγάλη Πόλη/Θα υπάρχουν στρατιώτες που θα στεγάζονται σε χωράφια και πόλεις».

4. Πολλαπλασιασμός των μεταναστών

Ο Νοστράδαμος έχει γράψει: «Το αίμα και η πείνα μεγαλύτερη συμφορά. Επτά φορές ξεβρασμένος στη θαλάσσια παραλία/Απέραντη πείνα, τόπος λαβωμένος, αιχμαλωσία». Αυτό έχει ερμηνευτεί ότι οι πόλεμοι και οι ένοπλες συγκρούσεις στον κόσμο πιθανότατα θα αυξήσουν την πείνα.

5. Πτώση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για κάποιους, τα γραπτά του Νοστράδαμου προβλέπουν επίσης την πτώση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία έχει υποστεί πλήγμα σοβαρό από τότε που το Ηνωμένο Βασίλειο μάζεψε τις στερλίνες του και αποχώρησε. Γράφει ο Γάλλος προφήτης: «Οι ιεροί ναοί που έχουν ρωμαϊκό στιλ / Θα πέσουν τα θεμέλια…».

6. Αστεροειδής θα χτυπήσεις τη Γη

Το 2021 οι ερμηνευτές του Νοστράδαμου, έλεγαν ότι ένας αστεροειδής θα χτυπήσεις τη Γη. Για το 2022, η πρόβλεψη αυτή παραμένει ανοιχτή.

7. Οι υπολογιστές θα μας εξουσιάσουν

Ανάμεσα στις προβλέψεις του Νοστράδαμου για την επόμενη χρονιά είναι και η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης, που θα μας εξουσίαζε. Έγραψε: «Το φεγγάρι στην πλήρη νύχτα πάνω από το ψηλό βουνό/Ο νέος σοφός με μοναχικό εγκέφαλο το βλέπει: Από τους μαθητές του που προσκαλούνται να είναι αθάνατοι, Μάτια στο νότο. Τα χέρια στους κόλπους, τα σώματα στη φωτιά».

Τι σας λέγαμε; Tα είχε πει για τον κορωνοϊό…

Close Float
Σοκολάτα 102,4