ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 8 έως 14 Ιανουαρίου 2022

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Αισιοδοξία, θετική σκέψη και ενέργεια επικρατούν από την αρχή της εβδομάδας αφού στις 9/1 η Αφροδίτη καθώς κινείται σε ανάδρομη τροχιά, συναντά τον Ήλιο στον Αιγόκερω. Έχουμε επιθυμία για ομορφιά, ισορροπία και γιατί όχι, καλοπέραση, πάντα βέβαια με μέτρο. Όλη αυτή η αυτοσυγκράτηση δεν διαρκεί πολύ αφού δύο μέρες αργότερα, ο Ποσειδώνας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη. Το κοινό σημείο των δύο όψεων είναι η απελευθέρωση του συναισθήματος. Αυτό όμως, κυρίως εξαιτίας της δεύτερης, μπορεί να εκφραστεί κυκλοθυμικά και να ακολουθήσει περίεργες διαδρομές, που θα μας οδηγήσουν σε τελείως διαφορετικό προορισμό από αυτόν που φανταζόμαστε. Θέλουμε να ονειρευτούμε! Δεν μας αφήνουν όμως οι ενοχές, η καχυποψία, η ζήλεια και γενικότερα όλα τα αρνητικά συναισθήματα που αναδύονται, χωρίς κανένα πραγματικό λόγο. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος από τις 14/1 μέχρι τις 4/2 με τα γνωστά μπερδέματα στην επικοινωνία!!

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 9/1 σας ωθεί σε επαγγελματικά θέματα, βλέποντας όμως τα πράγματα όχι μέσα από την καθημερινότητα της δουλειάς, αλλά μέσα από μια μεσοπρόθεσμη προοπτική. Έχετε έντονη την ανάγκη για επέκταση. Επιθυμείτε να ανεβείτε επίπεδο και θέλετε να το κάνετε εδώ και τώρα. Όμως ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας, είναι να πάρετε το χρόνο που χρειάζεστε και να μην ενεργείτε κάτω από παρόρμηση και ενθουσιασμό. Το αντίθετο θα σας οδηγήσει σε λάθη –με τον ανάδρομο Ερμή-που δεν θα φανούν άμεσα αλλά σε μελλοντικούς χρόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Η περίοδος της ενδοσκόπησης και της περισυλλογής τελειώνει. Με την σύνοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 9/1 μπαίνετε σε μια πιο κοινωνική φάση αλλά με έναν επιλεκτικό τρόπο. Θα σας προσελκύσουν αρκετά νέα πρόσωπα αλλά θα επιλέξετε λίγα και με αυστηρά κριτήρια. Αυτό που πραγματικά μπορείτε να κάνετε με επιτυχία τώρα, είναι να εφαρμόσετε όλα τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξατε το προηγούμενο διάστημα. Λειτουργείτε αποκλείοντας τη στείρα λογική ή το χρωματισμένο συναίσθημα, αφού με τις ενέργειές σας εκπληρώνετε ταυτόχρονα τις ηθικές σας αξίες και τις προσωπικές σας ανάγκες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντώνται στον Αιγόκερω και στον όγδοο ηλιακό σας οίκο στις 9/1. Αυτός είναι ένας μάλλον εσωστρεφής συνδυασμός. Καλείστε να αξιολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και ίσως δεν είναι εύκολο να το κάνετε με αντικειμενικό τρόπο. Προσπαθείτε να εντοπίσετε το ιδιοτελές κίνητρο πίσω από τη συμπεριφορά των άλλων και όταν αυτό δεν υπάρχει, η καχυποψία σας μεγαλώνει. Το μυαλό σας γυρίζει γύρω από τα οικονομικά θέματα, όπου και εκεί δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα βολικά αφού -με τον ανάδρομο Ερμή- ψάχνετε τρόπους για να τα σταθεροποιήσετε ώστε να νιώσετε ασφαλείς.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Στις 9/1 ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται ακριβώς απέναντί σας, στον Αιγόκερω. Οι σχέσεις σας με κοντινούς φίλους, συνεργάτες ή σύζυγο, γίνονται πιο συναισθηματικές. Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα καλές. Αναζητάτε ψυχική επαφή και τρυφερότητα. Θέλετε να πάρετε και να δώσετε ασφάλεια. Το ίδιο αναζητούν και οι άλλοι από εσάς. Είναι διατεθειμένοι μάλιστα να ανταλλάξουν συναισθήματα με κάθε τρόπο. Αν λοιπόν δεν καταφέρουν να μονοπωλήσουν την προσοχή σας, θα γίνουν αρκετά προκλητικοί ώστε να εισπράξουν την οργή σας και ίσως να την ανταποδώσουν. Και αυτό ανταλλαγή συναισθήματος είναι!

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντώνται στον Αιγόκερω στις 9/1. Είναι καλή στιγμή για να “χτίσετε” τον εαυτό σας τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε αυτό της δημιουργίας. Είναι η ώρα της διαλογής και της επιλογής. Τονώστε τα χαρακτηριστικά που σας δίνουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Δείτε αυτά που πραγματικά λειτουργούν με αποτελεσματικότητα πάνω σας. Βάλτε τάξη, έχοντας στο νου σας ένα στιβαρό οικοδόμημα που δε γκρεμίζεται με τίποτα. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε μια καθημερινότητα που να αυξάνει την παραγωγικότητα και να διατηρεί την ευεξία σε υψηλά επίπεδα. Θυμηθείτε: η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Στις 9/1 ο Ήλιος και η Αφροδίτη συνευρίσκονται στον Αιγόκερω και τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο. Είναι ένα κάλεσμα για να ζήσετε, ακόμα και για να κατακτήσετε, την ευτυχία. Ο έρωτας φυσικά, είναι ένα από τα βασικότερα συστατικά της και μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας, αλλά όχι μόνο με το γνωστό τρόπο. Είστε σε περίοδο δημιουργικού οίστρου και ουσιαστικά κάνετε μόνον ότι έχετε ερωτευτεί! Βλέπετε την όμορφη πλευρά της ζωής. Ασχολείστε ή έτσι θα έπρεπε να κάνετε, με τα χόμπι σας, ειδικά αν αυτά –με τον ανάδρομο Ερμή- έχουν ένα νοσταλγικό και “ρετρό” χαρακτήρα.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη που συναντιέται με τον Ήλιο στον Αιγόκερω στις 9/1, σας χαρίζει πολύ συντροφικές στιγμές. Λαμβάνετε χαρά από το οικογενειακό περιβάλλον ή από μια εξέλιξη που αφορά το σπίτι ή μέλος της οικογένειας. Προσπαθείτε να δείξετε την αγάπη σας στους δικούς σας ανθρώπους ενώ από τις 11/1, νοιάζεστε και για τους συναδέλφους και θέματα δουλειάς. Νιώθετε δέσμευση με οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητα και δεν θέλετε να απογοητεύσετε κανέναν. Ωστόσο την ίδια στιγμή η δράση γίνεται απερίσκεπτη και τα παρατάτε εύκολα. Προσέξτε, ώστε να μην φανείτε αναξιόπιστοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Οι ρεαλιστικοί στόχοι που χαρακτηρίζουν την εβδομάδα, θέτονται με τη συνάντηση του Ήλιου με την Αφροδίτη στις 9/1. Ξέρετε τι ζητάτε και επικοινωνείτε με άτομα ισχύος χωρίς να χάνετε χρόνο. Με την παρουσία του Άρη στον Τοξότη, ο σκοπός σας είναι να αυξήσετε και το εισόδημά σας. Στις 11/1 με ρομαντισμό και προσφορά στις προσωπικές σας σχέσεις, επιδιώκετε και κάποιες ξεχωριστές στιγμές. Όμως, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, ανοίγει ένα έντονο πεδίο δράσης, στο οποίο διεκδικείτε όλα εκείνα που πιστεύετε πως σας χρωστάνε σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Οικονομικά θέματα ανακινούνται και σας αποζημιώνουν, με τη συνάντηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 9/11. Παράλληλα μια τάση σπατάλης σας ωθεί να αναζητάτε τα περιττά και να μην αρκείστε μόνο στα απαραίτητα. Η φόρα όμως που έχετε πάρει θα κοπεί καθώς ο Άρης από το ζώδιό σας σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα. Θα καταλάβετε κάποιες λάθος εκτιμήσεις και θα νιώσετε την απουσία της λογικής. Ωστόσο το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σας δίνει τη μεγαλοψυχία να συγχωρείτε τόσο τους άλλους όσο και τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Έχετε την αίσθηση πως όλα είναι υπό έλεγχο, αφού ξέρετε τι θέλετε και πώς θα το αποκτήσετε. Η συνάντηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 9/1, είναι μια χρυσή ευκαιρία να ανανεώσετε σχέσεις, συμφωνίες και συμβάσεις και να καθησυχάσετε τυχόν ανασφάλειες που προκαλεί ο Άρης από τον Τοξότη. Στις 11/1 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα απογειώνει την έμπνευση, τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα, χωρίς να λαθεύετε καθόλου στις αξιολογήσεις σας. Ωστόσο, η δυσαρμονική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα, βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα που σας πισωγυρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Νιώθετε πως όλα κυλάνε με αργό τρόπο, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσετε τι πραγματικά συμβαίνει. Η συνάντηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στις 9/1,  σας βάζει σε κρυφές και υπόγειες διαδικασίες τις οποίες είτε πράττετε είτε διαισθάνεστε από τη μεριά των άλλων. Ο Άρης στον Τοξότη προσπαθεί για την ανάπτυξη της εξωστρεφούς σας διάθεσης αλλά στις 11/1 αντιμετωπίζετε και πάλι επιφυλάξεις. Η δυσαρμονική όψη του με τον Ποσειδώνα, μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση με το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, λόγω ενός οικονομικού θέματος. Προσπαθήστε να ξεθολώσετε το τοπίο.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας διακατέχεστε από ευχάριστη κοινωνική διάθεση, λόγω της συνάντησης του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με φίλους και αξιόλογες κοινωνικές επαφές. Στις 11/1 η δυσαρμονική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα, σας αφήνει ακάλυπτους σε ένα επαγγελματικό θέμα και εκθέτει την εικόνα σας προς τα έξω. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και πολύ περισσότερο σε όσους θεωρείτε έμπιστους. Ωστόσο η αρμονική όψη του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, αυξάνει την ευαισθησία, την κατανόηση, τις καλές συνεργασίες και τη διάθεση στήριξης γενικότερα.

Close Float
Σοκολάτα 102,4