ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 11 έως 17 Φεβρουαρίου 2023

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο στις 11/2. Κάτω από την επιρροή του προτιμάμε να αξιολογούμε εγκεφαλικά τις καταστάσεις, προσπαθώντας να αγνοήσουμε τις συναισθηματικές παρεμβολές. Ωστόσο έχουμε προοδευτικές τάσεις, με τολμηρές και πρωτότυπες ιδέες και έντονη διάθεση πειραματισμού. Όλα αυτά βέβαια πρέπει απαραίτητα να συμβαδίζουν με το βασικό μοντέλο σκέψης μας και τις ανάλογες πεποιθήσεις. Στις 15/2 η Αφροδίτη συναντά στους Ιχθύς τον κυβερνήτη του ζωδίου Ποσειδώνα. Ο συνδυασμός αυτός, πολλαπλασιάζει τον ήδη έντονο συναισθηματικό παράγοντα που συμβολίζει αυτή η όψη. Η ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες των άλλων, μας κινητοποιεί, μέσα από μια ρομαντική διάθεση προσφοράς. Την επόμενη μέρα, η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο διαλύει το πέπλο της φαντασίας και μας προσγειώνει στην ψυχρή πραγματικότητα! Προσαρμοζόμαστε στις αναγκαιότητες που προκύπτουν μέσα από πειθαρχία, λογική και ανάληψη ευθυνών.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 11/2 σάς ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες και φέρνει ευκαιρίες για επαφές με φίλους, με ανθρώπους με ίδια φιλοσοφία και κουλτούρα. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε τώρα ένα ταξίδι ζωής, ή θα ταξιδέψετε για επαγγελματική ενημέρωση. Ανήκετε στα λίγα εκείνα ζώδια που η δύσκολη εβδομάδα δεν επηρεάζει αρνητικά. Αντίθετα, θα μπορούσατε να αποκομίσετε ακόμη και οφέλη, από τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου που σχηματίζεται στον Υδροχόο στις 16/2. Στις προσπάθειές σας, θα έχετε αρωγό τον Δία που θα βοηθήσει στην καλύτερη πορεία και εξέλιξη των σημαντικών σχέσεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο από τις 11/2 και στον τομέα που “φιλοξενεί” την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Κάτω από περίεργες διαδικασίες πολλοί θα πάρετε μια προαγωγή ή θα έχετε ευκαιρίες για την κατάκτηση μιας καλύτερης θέσης εργασίας. Πάντως, λίγο μετά, με την σύνοδο Ήλιου-Κρόνου στις 16/1 που σχηματίζεται επίσης στον Υδροχόο, είναι καλό να μην προβείτε σε αλλαγές στην καριέρα σας, που θα μπορούσαν να σας δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα. Πολλοί από εσάς ωστόσο θα αποφασίσετε τώρα την ανακαίνιση του εργασιακού χώρου σας που τελικά θα σας βγει σε καλό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Η δίψα για πνευματική ολοκλήρωση εντείνεται με την είσοδο του δικού σας Ερμή περνά στον φιλικό Υδροχόο από τις 11/2. Το φαινόμενο σας ωθεί σε διανοητικά και πραγματικά ταξίδια και σε αναζητήσεις για τη απόκτηση γνώσης. Μέσα από πραγματικές διαδρομές κοντά στη φύση αλλά και από γραφές που διεγείρουν τις κοιλάδες του εγκεφάλου σας, φτάνετε σε έναν …πνευματικό οργασμό που σας βοηθά να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους! Οι υπόλοιπες πλανητικές όψεις του επταημέρου, είναι αρκετά ενθαρρυντικές για άνοδο και σταθερότητα, οπότε δεν μένει παρά να συμβουλευτείτε το ένστικτό σας!

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο από τις 11/2 και στον οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας , την αίσθηση της ασφάλειας, αλλά και τη σεξουαλικότητά σας. Μην πανικοβάλλεστε, αφού οι “αναταραχές” στις 16/2 δεν θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Η διέλευση “πριμοδοτεί” έναν καινούργιο, κεραυνοβόλο έρωτα, ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, ή την άφιξη του …πελαργού. Όλα αυτά τα παρελκόμενα της dolce vita μπορεί να απογειώσουν τα έξοδά σας και να πάνε περίπατο τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Έτσι κι αλλιώς η γλυκιά ζωή ποτέ δεν ήταν τσάμπα!

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από τις 11/2, σας βρίσκει με “πεσμένη” διάθεση, αφού νιώθετε πλέον ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι σημαντικών αποφάσεων που αφορούν στην αισθηματική σας ζωή. Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που σχηματίζεται στο ίδιο ζώδιο στις 16/2 -στον τομέα των σχέσεών σας-, θα μεγεθύνει τα προβλήματα που υπάρχουν και θα σας αναγκάσει να κάνετε εκκαθαρίσεις σε καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογήσετε αντικειμενικά τα γεγονότα και να μη βιαστείτε να διαλύσετε σχέσεις που έχουν αποδείξει την αξία τους. Οι παρορμητικές κινήσεις “απαγορεύονται” αυστηρά!

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο στις 11/2 κορυφώνεται και το ενδιαφέρον σας για την επαγγελματική σας πορεία. Αναζητάτε την αναγνώριση και κάνετε τα πάντα για να την αποκτήσετε. Ωστόσο η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που πραγματοποιείται στις 16/2, σας παροτρύνει να εξετάσετε τις ευθύνες σας όχι μόνο στην δουλειά σας αλλά και στο σπίτι σας και να βρείτε τις ισορροπίες σ’ αυτούς τους δυο τομείς. Εάν νιώθετε ότι βρίσκεστε συνεχώς κάτω από πίεση, αυτή η εβδομάδα είναι η πλέον κατάλληλη για να κάνετε τις αλλαγές που απαιτούνται ώστε να τονώσετε την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο στην αρχή της εβδομάδας αλλά και η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο προς το τέλος, σας κάνει να μην αντέχετε τη μετριότητα. Αυτό θα μπορούσε να γίνει αιτία συγκρούσεων αλλά ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη που συναντιέται με τον Ποσειδώνα στις 15/2, δεν σας αφήνει εκτεθειμένους. Η αλήθεια είναι πως σκέφτεστε φωναχτά και διατυμπανίζετε αυτό που θέλετε, ειδικά στην ερωτική ζωή. Αυτό όμως σας βγαίνει σε καλό διότι εισακούεστε και βιώνετε μια πολύ δημιουργική και διασκεδαστική εβδομάδα. Κοιτάτε τον στόχο χωρίς μετριότητες και συμβιβασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Η οικογενειακή ζωή, οι ανάγκες του σπιτιού αλλά και η προσωπική σας εκτόνωση, είναι όσα μονοπωλούν τη σκέψη. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 11/2 εστιάζετε τον νου στη διευθέτηση οικιακών θεμάτων αφού επιθυμείτε μια αλλαγή στην ατμόσφαιρα. Συζητήσεις με μέλη της οικογένειας και επαφές, σας γεμίζουν φρέσκο αναζωογονητικό αέρα. Στις 15/2 η αρμονική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα απογειώνει την ερωτική και δημιουργική διάθεση και εντυπωσιάζετε με τη γλυκύτητα της έκφρασης. Νιώθετε την ανάγκη να βοηθήσετε, να συντρέξετε και να κατανοήσετε. Διασκεδάστε και εκφραστείτε, μέσα από όλα εκείνα, που σας δίνουν χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Αν έχετε στο μυαλό σας να επισφραγίσετε μια συμφωνία, να κάνετε έρευνα αγοράς, να επισκευάσετε ένα ηλεκτρονικό μέσο, είναι η ιδανική εβδομάδα να τα πράξετε. Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 11/2 στέκεται βράχος σε ανανεωτικές κινήσεις και τολμηρές αλλαγές. Επιπλέον, η συνάντηση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 15/2, ομορφαίνει το κλίμα στο σπίτι και χαρίζει την ευκαιρία να το απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας. Στις 16/2 η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο σας προβληματίζει εποικοδομητικά και ειδικά εσείς του τρίτου δεκαήμερου, νιώθετε πως θέλετε να δεσμευτείτε με μίαν απόφαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Υπάρχουν κάποιες στρατηγικές κινήσεις που βελτιώνουν τα οικονομικά και με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 11/2, παίρνετε το πράσινο φως. Γίνεστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι και ψάχνετε ευκαιρίες που έχουν μια καινοτόμα τάση. Παράλληλα, στις 15/2 Αφροδίτη και Ποσειδώνας συναντιούνται στους Ιχθύς για να σας φέρουν τις ιδανικές επαφές, που θα πλαισιώσουν τις κινήσεις σας. Η ιδιαίτερη ευαισθησία που νιώθετε, θα φανεί πολύ χρήσιμη καθώς στις 16/2 ο Ήλιος συναντάει τον κυβερνήτη σας Κρόνο για να σας κάνει σκληρούς διαπραγματευτές. Ευτυχώς η προηγούμενη δόση ευαισθησίας δεν θα επιτρέψει να χάσετε πολύτιμες ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Είστε έτοιμοι για αρκετές σπατάλες με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας στις 11/2 και την Αφροδίτη να συναντιέται με τον Ποσειδώνα στις 15/2. Βλέπετε γύρω σας με ροζ γυαλιά και οραματίζεστε κάτι καινούργιο. Η εβδομάδα είναι αναμφίβολα ένα μικρό πείραμα που σας βγάζει από τη ρουτίνα. Προσέξτε μόνο την υπερβολική σπατάλη χρημάτων για να ικανοποιήσετε εκκεντρικές επιθυμίες. Στις 16/2 η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, σας καλεί να σκεφτείτε πιο ώριμα. Ωστόσο έχετε ικανοποιηθεί με ενθουσιασμό και εναλλαγές και είστε έτοιμοι να προσγειωθείτε ευχάριστα.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Μια χαλαρή και γλυκιά εβδομάδα είναι μπροστά σας, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να συναντιέται με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στις 15/2. Κατακλύζεστε από τρυφερά συναισθήματα και οι άλλοι νιώθουν πως στάζετε μέλι. Κάνετε σχέδια που περιλαμβάνουν το γενικότερο καλό και ησυχάζετε μέσα στα όνειρα και τις επιλογές σας. Πρόκειται για μια κάπως εσωστρεφή εβδομάδα, με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 11/2 και τη συνάντηση Ήλιου-Κρόνου στις 16/2. Κάθε παρασκήνιο διαλύεται, από τη δική σας συνειδητοποίηση. Η περισυλλογή, το διάβασμα και η απομόνωση θα αποδειχθούν πολύ ευεργετικά.

 

 

 

 

#ζώδια #ωροσκόπος #άστρα #αστρολογία #zodia #oroskopos #astra #astrologia #σέρρες #serres

Close Float
Σοκολάτα 102,4